Albin Lee Meldau till Sandviken

Hyllade Albin Lee Meldau tar över Sveriges arenor i vinter!

I vinter får vi följa med när Albin Lee Meldau höjer ribban ytterligare och ger sig ut på “The Discomforts Tour”, vilket blir hans största turné hittills.

“Jag ser verkligen fram emot höstens turné, ska bli så otroligt kul att resa runt Sverige och att få stå på scenen med mitt grymma band och möta min publik. Extra roligt är det att jag då har släppt mitt nya, engelska album och vi kommer bjuda på de nya låtarna i liveversioner, men självklart även gamla favoriter.” säger Albin.

Efter att ha nått stora framgångar 2023 med en utsåld spelning på Avicii Arena, en fullbokad sommarturné och den slutsålda ”Hommage på svenska”-turnén under hösten, får vi nu uppleva Albin på ett sätt vi aldrig gjort tidigare när han intar sju av Sveriges största arenor.

Läs mer om konserten

Datum och artister klara för Julfesten

Den 20 december är det återigen dags för Julfesten. Årets artister är Danny Saucedo, Engmans Kapell, The Mamas, Nicke Borg och Lina Hedlund. Samtliga biljettpaket innehåller middag, show, underhållning och efterfest och passar lika bra för kompisgänget som för företag.

Läs mer om Julfesten

En hyllning till Björn & Bennys unika låtskatt

Björn Ulvaeus och Benny Anderssons oändliga låtskatt kommer under hösten att hyllas i en storslagen arenaturné med stor orkester och några av Sveriges mest älskade artister. I konsertkvällen Let the Music Speak kommer Petra Marklund, Linnea Henriksson, Peter Jöback och Tomas Andersson Wij att väcka såväl gamla som nya känslor till liv, med avstamp i en av tidernas mest berömda låtskatter.

Let the Music Speak kommer under hösten att fylla arenor från norr till söder där de fyra artisterna bjuder på en storslagen upplevelse med Björn och Bennys musik i centrum. På scen får de sällskap av en stor orkester där verken framförs i originalutförande varvat med nya kreativa tolkningar.

Den 2 november kommer konserten till Sandviken.

Läs mer om konserten