Göransson Arena
8
2024
795
SEK

Dela

Albin Lee Meldau – The Discomforts Tour

Hyllade Albin Lee Meldau tar över Sveriges arenor i vinter!

I vinter får vi följa med när Albin Lee Meldau höjer ribban ytterligare och ger sig ut på “The Discomforts Tour”, vilket blir hans största turné hittills.

“Jag ser verkligen fram emot höstens turné, ska bli så otroligt kul att resa runt Sverige och att få stå på scenen med mitt grymma band och möta min publik. Extra roligt är det att jag då har släppt mitt nya, engelska album och vi kommer bjuda på de nya låtarna i liveversioner, men självklart även gamla favoriter.” säger Albin.

Efter att ha nått stora framgångar 2023 med en utsåld spelning på Avicii Arena, en fullbokad sommarturné och den slutsålda ”Hommage på svenska”-turnén under hösten, får vi nu uppleva Albin på ett sätt vi aldrig gjort tidigare när han intar sju av Sveriges största arenor.

I höst släpper Albin även sitt andra album på engelska. Albumet, som har London som inspiration, är ett samarbete med den brittiske producenten Eg White (känd för sitt arbete med artister som Adele och Florence + The Machine) både i låtskrivandet och i produktionen. Fem singlar har redan släppts för att ge oss ett litet smakprov på vad vi kan förvänta oss, däribland senaste singeln ”Sinking Like A Stone” vilket släpptes 18 april.

Konserten presenteras av FKP Scorpio i samarbete med All Things Live och Wasserman. 

TIDER

  • 17.00 Insläpp för restauranggäster
  • 17.30 Dörrarna öppnar för all publik
  • ca 19.30 Showstart

ÅLDERSGRÄNS

13 år.

BILJETTER

  • Parkett från 795 kr
  • Läktare 795 kr
  • HKP-platser 795 kr

BUSS

Gör det enkelt och lämna bilen hemma! Det kommer att gå evenemangsbussar till arenan från nedan orter. Boka buss

  • Gävle – Valbo
  • Borlänge – Falun – Hofors – Storvik – Kungsgården
  • Söderhamn – Hagsta
  • Bollnäs – Kilafors – Lingbo – Ockelbo

MAT

Gör det till en helkväll och ät något gott på arenan innan showen!

Restaurangen

Restaurangen kommer att vara öppen för dig som vill äta en god buffé innan musikalen. Pris 395 kr. Boka bord i restaurangen

Teaterbaren

I teaterbaren inne på planytan kan du förutom dryck och snacks köpa två olika sorters pajer. Gör det enkelt och förbeställ din mat och dryck. Allt är färdigt när du kommer och du hämtar det du beställt vid ett separat utlämningsställe i anslutning till teaterbaren. Förbeställ mat i teaterbaren

Förbeställd mat och dryck återbetalas inte. 

PARKERING

Parkeringen framför arenan tar bara ett begränsat antal bilar. Vi vill därför rekommendera dig som kan att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan den 2 november. Hitta hit

INFORMATION GÄLLANDE VÄSKFÖRBUD

Polismyndigheten har den 1 november 2023 infört ett totalförbud mot införsel av väskor vid besök på större evenemang. Undantag kan endast beviljas av medicinska skäl och efter att väskan har genomgått nödvändig kontroll. Detta gäller alla typer av väskor, stora som små. Vi uppmanar dig att regelbundet besöka vår hemsida för den senaste informationen och att hålla koll på din e-post för ytterligare information inför ditt besök.

FOTOGRAFERING

Vi på Göransson Arena fotograferar och filmar/livesänder evenemang för att använda bilderna och filmerna i vår kommunikation. Vi kan komma att använda bilderna/filmerna i våra kommunikationskanaler och i sociala medier. Kontakta oss eller prata med personal på plats om du har någon invändning mot att synas i bild.