Göransson Arena

Restaurang Jernet

Restaurang Jernet har en fantastisk utsikt över den stora planytan och en kapacitet på runt 300 matgäster. I restaurangen finns även en bar som håller öppet under flera av de större evenemangen. Under vardagarna serveras en god lunchbuffé av till en stor del närproducerade råvaror där allt lagas från grunden.  Vid utvalda evenemang serveras en för kvällen speciellt framtagen middagsmeny.

Dagens lunch

Måndag till fredag 11.00-13.00 serveras en lunchbuffé i vår restaurang. Det går även att beställa veckans fisk eller veckans vegetariska från köket. Maten som serveras lagas från grunden av till en stor del närproducerade råvaror. Veckans lunchmeny

Affärs- och konferenslunch

Addera god mat till ert möte. Ät från vår goda lunchbuffé eller be om att få förslag på en separat konferens-/affärsmeny.

Företagsmöten

Är ni flera personer som ska träffas över en bit mat? Boka ett eget rum i anslutning till restaurangen. För att boka, ring 026-24 13 47.

Evenemang

Vid flera av våra evenemang serverar vi middag i restaurangen innan evenemanget börjar. Temat på menyn varierar beroende på evenemang. Förbokning krävs. Läs mer under respektive evenemang.