Göransson Arena

Hitta i arenan

Beroende på evenemang kan arenan invändigt vara uppbyggd på olika sätt. Den mest aktuella skissen för ett specifikt evenemang hittar du i vårt biljettsystem när du genomför din bokning. Vid alla våra evenemang finns värdar på plats som hjälper dig att hitta rätt.

Kundtjänst

Du når oss helgfria vardagar mellan 8-16 på telefon 026-24 13 81. Helger stängt.

Restaurang Jernet

Ligger på plan 2 och dit kommer du genom att gå upp för trapporna till höger eller vänster i entrén. Det finns även hiss vid behov.

Läktaren

Är indelad i sektioner från A-N. De flesta sektioner har även en höger och en vänster sida. Det finns skyltar i publikgångarna samt ovanför läktaringångarna som talar om vilken sektion det är. Du hittar radnummer på golvet framför varje stolsrad och på stolsryggen finns sittplatsnumret.

Parkett

Vid evenemang där vi har parkettsittning hittar du den på planytan framför scenen. Parketten är också indelad i sektioner (A,B,C osv) så håll koll på din biljett där det står om du sitter på parkett eller läktare.

Toaletter

Finns på entréplan i utgångarna mot planytan. Dam- samt handikapptoaletten hittar du i den vänstra gången och herrtoaletterna finns i den högra. Du hittar även toaletter i publikgångarna samt på våning 2 och 3 i anslutning till konferensrum och loger.

Kiosker

Hittar du i publikgångarna. Kioskerna håller öppet olika tider beroende på evenemang.

Loger och konferensrum

Finns på våning 2 och 3. Hiss finns. Mer information om våra konferensrum