Göransson Arena

Guidade visningar

Följ med på en guidad tur i Sveriges till ytan största inomhusarena och ta del av ett stycke unik industri- och idrottshistoria. Historien om familjen Göransson sträcker sig från Sandvikens Jernverks (senare Sandvik) bildande 1862 till dagens internationella, moderna och världsledande koncern Sandvik. Göransson Arena ligger på det legendariska idrottsområdet Jernvallen som har en mycket intressant idrottshistoria med bland annat VM-matcher i fotboll.

Guidade visningar

Guidning finns tillgänglig för förbokade grupper (max 30 personer/grupp) och inleds med en filmvisning och därefter en rundvandring i arenan. Visningen tar ca 60 minuter och kan ges på både svenska och engelska. Kombinera gärna visningen med kaffe och smörgås och/eller dagens lunch i vår restaurang. Vi skräddarsyr visningar efter era önskemål och behov.

Möt konsuln Göran Fredrik Göransson
Boka en visning av Sandviks grundare – konsuln Göran Fredrik Göransson – som i egen hög person tar er med på en historisk resa från mitten på 1800-talet och fram till idag. För denna visning lämnar vi offert.

Guidade visningar för konferensgäster

Krydda konferensen med en guidad visning av Göransson Arena. Bjud på något extra och boka in en visning av Sandviks grundare; konsuln Göran Fredrik Göransson. Har ni önskemål på visningarnas innehåll så skräddarsyr vi självklart ert besök efter bästa förmåga. För visning av konsuln Göran Fredrik Göransson eller annan specialvisning lämnar vi offert.

Skolvisningar

Vi gör gärna guidade visningar för skolklasser. Gruppen får bestå av max 30 elever samt minst två medföljande vuxna. Visningen är 60 minuter och måste förbokas.

Bokningsförfrågan

Intresserad av en guidad visning? Hör av dig till oss på 026-24 13 81 (vardagar klockan 8-17) eller info@goranssonarena.se.

Avbokning

Bokningar är bindande och avbokning måste ske senast 48 timmar innan besöket/visningen. Sker avbokningen med kortare varsel debiteras kostnaderna för inbokad guide.