Göransson Arena
15
2023
395
SEK

Dela

Julfesten

Kicka igång julfirandet på bästa sätt! Det är återigen dags för JULFESTEN! En underbar kväll fylld av god julmat, fantastisk show och härlig feststämning! Konferencier är Kenny Mattsson. Artister kommer att släppas löpande, men det blir garanterat en stjärnspäckad kväll. Samtliga biljettpaket innehåller middag, show, underhållning och efterfest och passar lika bra för kompisgänget som för företag.

Högklassig julstämning och minnesvärda ögonblick utlovas!

Kvällens program

 • 17.00 Dörrarna öppnar och julmaten står framdukad
 • 19.45 Förshowen börjar och maten dukas av
 • 20.00 Dörrarna öppnar för dig med läktarbiljett
 • 21.00 Galashow börjar
 • 22.45 Efterfest
 • 01.00 Julfesten stänger

Tiderna är ca-tider.

Biljetter

Biljettförsäljningen öppnar den 31/3. Köp din biljett senast 30 april och få ”early bird-rabatt” med 100 kr per biljett (gäller ej läktarbiljetter).

 • Platina 1 795 kr inkl. moms
  Här sitter ni på de allra bästa platserna närmast scenen. Julbord, galashow och efterfest ingår i priset. I paketet ingår också två öl/vin/cider, en avec samt en snaps. Ni som sitter på platina och diamant har tillgång till egen garderob och kö in till middagsområdet samt under galashowen tillgång till egen bar.
 • Diamant 1 295 kr inkl. moms
  Här sitter ni på riktigt bra platser och upplever galashowen på nära håll. Julbord, galashow och efterfest ingår i priset. Ni som sitter på diamant och platina har tillgång till egen garderob och kö in till middagsområdet samt under galashowen tillgång till egen bar.
 • Guld 895 kr inkl. moms
  Här får ni ett bord i mitten på parkett. Julbord, galashow och efterfest ingår i priset.
 • Silver 695 kr inkl. moms
  Här sitter ni på bakre parkett med en bra överblick över lokalen. Storbildsskärmar ger er en härlig närkontakt med scenshowen. Julbord, galashow och efterfest ingår i priset.
 • Läktarbiljetter 395 kr inkl. moms
  För dig som endast vill se den fantastiska galashowen! Du har sittplats på läktaren men också tillgång till planytan där du kan handla i barerna (alkohol får ej medtas upp på läktaren). Efterfesten ingår också i priset.

Serviceavgift tillkommer.

Tilläggspaket

Dryck, garderob och buss går att köpa till. Detta görs i samband med biljettköpet.

Åldersgräns

På efterfesten är åldersgränsen 18 år.

Avbokning

Köpt biljett återlöses ej. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. När betalningen är gjord är kunden bunden av sitt köp.

För dig med rullstol

 • Läktarbiljett
  • Särskilda läktarplatser finns för försäljning. Du har också rätt att ta med en ledsagare gratis. 
 • Platina-, diamant-, guld- och silverbiljetter
  • För att boka, kontakta Sofie Forslund på telefon 026-24 24 54. Du har rätt att ta med en ledsagare gratis. Ledsagarbiljetten avser endast inträdet. För att sitta med vid bordet och äta mat tillkommer en kostnad på 395 kr. Vill ledsagaren endast ha en ledsagarbiljett, placeras ledsagaren i anslutning till brukaren men har inte en matplats vid bordet.

Parkering

Parkeringen framför arenan tar bara ett begränsat antal bilar. Vi vill därför rekommendera dig som kan att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan.

Parkeringsplatser i närheten av arenan

Bussar

Gör det enkelt – lämna bilen hemma och ta evenemangsbussen till arenan. Mer information om tider och hur du bokar buss kommer.

Övriga frågor

Har du övriga frågor, kontakta Göransson arena på telefon 026-24 13 81 vardagar mellan kl. 08.00-16.00 eller via mail till info@goranssonarena.se.

Fotografering

Vi på Göransson Arena fotograferar och filmar/livesänder evenemang för att använda bilderna och filmerna i vår kommunikation. Vi kan komma att använda bilderna/filmerna i våra kommunikationskanaler och i sociala medier. Kontakta info@goranssonarena.se eller prata med personal på plats om du har någon invändning mot att synas i bild.