NHL-camp i Jernvallens ishall

7-11 augusti kommer några av världens bästa ishockeyspelare till Jernvallens ishall. För första gången anordnas en NHL-camp i Sandviken. Några av de svenska stjärnor som deltar är Nicklas Bäckström, Calle Järnkrok, Elias Lindholm, Joakim Nordström, Anton Rödin och Anders Lindbäck.

Isträningarna kommer att vara öppna och ske mellan ca 10.20 och 11.30 varje dag. Autografskrivning kommer även att anordnas. Det är fri entré och alla är välkomna att titta på träningarna.

Brynäs möter Djurgården i Jernvallens Ishall

Den 17 augusti kommer Brynäs och Djurgården att mötas i Jernvallens ishall i en av få planerade träningsmatcher inför kommande SHL-säsong. Anledningen till besöket är att ishallen, som genomgått en hel del renovering, ska återinvigas.

Stolta arrangörer bakom matchen är Sandvikens IK.

Tider

Matchen börjar klockan 19.

Biljetter

  • Sittplats: 220 kronor
  • Ståplats: 100 kronor

Köp biljetter

Övrigt

Träffa spelarna och passa på att ta en autograf! Efter matchen kommer det att vara autografskrivning i publikgången med spelare från både Brynäs och Djurgården.

Ny design på goranssonarena.se

Bild på ny layout

.

Som en del av den nya grafiska profilen för Göransson Arena har vi idag lanserat en ny design på vår hemsida. Förutom ny färg och form så har även innehållet strukturerats på ett mer lättöverskådligt sätt. Med detta arbete hoppas vi att du enklare ska hitta det du söker när du besöker goranssonarena.se.

Vi strävar kontinuerligt efter att utveckla vår hemsida. Därför tar vi tacksamt emot din feedback.