Sommarstängt

Receptionen och restaurangen håller stängt från och med 22/6 till och med den 28 juli.

Vi önskar alla våra besökare en riktigt glad sommar och välkommen åter måndagen den 31 juli!

Vi ses i höst!

Skolturnering i fotboll för Sandvikens kommuns skolor

Igår och idag spelas Kamratligan på flera av Jernvallens fotbollsplaner. Kamratligan är en skolturnering för Sandvikens kommuns skolor och spelas mellan klasslag.

Turneringen är ett samarbete mellan SIF Fotboll och SAIK Fotboll och tack vare stöd från Sigrid Göranssons stiftelse är deltagande i turneringen gratis för alla. Finalen spelas på konstgräsplanen på söndag den 4 juni innan SIF A-lags match mot Assyriska FF. Swedbank är huvudpartner och delar ut medaljer till alla finallag.

Mer information om Kamratligan

Brynäs möter Djurgården i Jernvallens Ishall

Den 17 augusti kommer Brynäs och Djurgården att mötas i Jernvallens ishall i en av få planerade träningsmatcher inför kommande SHL-säsong. Anledningen till besöket är att ishallen, som genomgått en hel del renovering, ska återinvigas.

Stolta arrangörer bakom matchen är Sandvikens IK.

Tider

Matchen börjar klockan 19.

Biljetter

Information om priser och hur du köper biljetter kommer inom kort.

Övrigt

Träffa spelarna och passa på att ta en autograf! Efter matchen kommer det att vara autografskrivning i publikgången med spelare från både Brynäs och Djurgården.

Ny design på goranssonarena.se

Bild på ny layout

.

Som en del av den nya grafiska profilen för Göransson Arena har vi idag lanserat en ny design på vår hemsida. Förutom ny färg och form så har även innehållet strukturerats på ett mer lättöverskådligt sätt. Med detta arbete hoppas vi att du enklare ska hitta det du söker när du besöker goranssonarena.se.

Vi strävar kontinuerligt efter att utveckla vår hemsida. Därför tar vi tacksamt emot din feedback.