Göransson Arena
2
2024
595
SEK

Dela

Let the Music Speak

Let the Music Speak – en hyllningskonsert till Björn & Benny och deras unika låtskatt. Björn Ulvaeus och Benny Anderssons oändliga låtskatt kommer under hösten att hyllas i en storslagen arenaturné med stor orkester och några av Sveriges mest älskade artister. I konsertkvällen Let the Music Speak kommer Petra Marklund, Linnea Henriksson, Peter Jöback och Tomas Andersson Wij att väcka såväl gamla som nya känslor till liv, med avstamp i en av tidernas mest berömda låtskatter.

För 50 år sedan slog Björn och Bennys musik igenom när ABBA vann Eurovision Song Contest med låten Waterloo. Genom åren har Björn och Benny skrivit och producerat musik i otaliga sammanhang, däribland till musikalklassikerna Chess och Kristina från Duvemåla. I höst riktas strålkastarljuset mot låtskrivarduon som med sin historiska musik satt Sverige på musikkartan.

Let the Music Speak kommer under hösten att fylla arenor från norr till söder där de fyra artisterna bjuder på en storslagen upplevelse med Björn och Bennys musik i centrum. På scen får de sällskap av en stor orkester där verken framförs i originalutförande varvat med nya kreativa tolkningar.

Arenaturnén produceras av United Stage.

TIDER

  • 17.00 Dörrarna öppnas för restauranggäster
  • 17.30 Dörrarna öppnas för alla
  • ca 19.30 Showstart (längd: 105 min, ingen paus)

ÅLDERSGRÄNS

13 år.

BILJETTER

Läktare och parkett. Biljetter från 595 kr – 1 195 kr.

Serviceavgift tillkommer.

BUSS

Gör det enkelt och lämna bilen hemma! Det kommer att gå evenemangsbussar till arenan från nedan orter. Boka buss

  • Gävle – Valbo
  • Borlänge – Falun – Hofors – Storvik – Kungsgården
  • Söderhamn – Hagsta
  • Bollnäs – Kilafors – Lingbo – Ockelbo

MAT

Gör det till en helkväll och ät något gott på arenan innan showen!

Restaurangen

Restaurangen kommer att vara öppen för dig som vill äta en god buffé innan musikalen. Pris 395 kr. Boka bord i restaurangen Restaurangbokningen stänger 31 oktober kl. 12.00.

Teaterbaren

I teaterbaren inne på planytan kan du förutom dryck och snacks köpa två olika sorters pajer. Gör det enkelt och förbeställ din mat och dryck. Allt är färdigt när du kommer och du hämtar det du beställt vid ett separat utlämningsställe i anslutning till teaterbaren. Förbeställ mat i teaterbaren Förbeställningen stänger 1 november kl. 12.00.

Förbeställd mat och dryck återbetalas inte. 

PARKERING

Parkeringen framför arenan tar bara ett begränsat antal bilar. Vi vill därför rekommendera dig som kan att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan den 2 november. Hitta hit

INFORMATION GÄLLANDE VÄSKFÖRBUD

Polismyndigheten har den 1 november 2023 infört ett totalförbud mot införsel av väskor vid besök på större evenemang. Undantag kan endast beviljas av medicinska skäl och efter att väskan har genomgått nödvändig kontroll. Detta gäller alla typer av väskor, stora som små. Vi uppmanar dig att regelbundet besöka vår hemsida för den senaste informationen och att hålla koll på din e-post för ytterligare information inför ditt besök.

FOTOGRAFERING

Vi på Göransson Arena fotograferar och filmar/livesänder evenemang för att använda bilderna och filmerna i vår kommunikation. Vi kan komma att använda bilderna/filmerna i våra kommunikationskanaler och i sociala medier. Kontakta oss eller prata med personal på plats om du har någon invändning mot att synas i bild.