Göransson Arena

Evenemang

14 - 15 maj

Sandvikens motorsalong

Möt bilhandlare från Sandviken & Gävle som visar upp sitt utbud av nya bilar, mopedbilar, båtar, motorcyklar och mycket mer. Kika in i brandkårens och ambulansens fordon eller testa en rallysimulator.

Läs mer Köp biljett
21 maj

Arenaloppis

Välkommen på regionens största inomhusloppis! Här hittar du som vill vara utställare all information som du behöver.

Läs mer Köp biljett
4 juni

DERBYFESTEN med Sandvikens IF

Välkommen till Derbyfesten med Sandvikens IF. Dagen bjuder på dam- och herrmatch mot Gefle IF och massor av underhållning.

Läs mer Köp biljett
7 - 8 juni

Jesus Christ Superstar

Vi presenterar fenomenen Peter Jöback och Ola Salo i den musikaliska föreställningen Jesus Christ Superstar! Upplev en föreställning som är specialanpassad för de stora arenorna.

Läs mer Köp biljett
27 juni

FIVE FINGER DEATH PUNCH

Senast Five Finger Death Punch var i Sverige var det på ett helt utsålt Hovet i Stockholm. Nu ser vi fram emot att ta del av bandets fantastiska energi igen; den 27 juni – den här gången på Göransson Arena i Sandviken!

Läs mer Köp biljett
1 september

Lord of the Dance – 25-års jubileumsturné

25-årsjubileumsturné! Lord of The Dance har turnerat världen över och över 60 miljoner har sett showen, som är en av världens mest framgångsrika dansproduktioner!

Läs mer Köp biljett
22 oktober

Queen Machine

Queen Machine hyllas ofta som Europas främsta hyllningsband till Queen. Med lika delar underhållning och skicklighet bjuder Queen Machine in till en helkväll av underhållning i rockens anda.

Läs mer Köp biljett
28 oktober

Takida – Hammer Bell Tour

Hammer Bell Tour med TAKIDA + support : Hardcore Superstar | Royal Republic | Nicke Borg. Välkommen på en grym helkväll för rockälskare!

Läs mer Köp biljett
3 december

WEEPING WILLOWS OCH LISA NILSSON – ”CHRISTMAS TIME HAS COME”

“The Magic Is Real” sjunger Weeping Willows och Lisa Nilsson på den nyskrivna låten som gavs ut i oktober. Magin fortsätter julen 2022 med en gemensam, storlagen julturné “Christmas Time Has Come”. En lyxig julturné med många musiker, stråkar och blås!

Läs mer Köp biljett