Göransson Arena
3
2022

SEK

Dela

WEEPING WILLOWS OCH LISA NILSSON – ”CHRISTMAS TIME HAS COME”

“The Magic Is Real” sjunger Weeping Willows och Lisa Nilsson på den nyskrivna låten som gavs ut i oktober. Nu står det klart att magin fortsätter julen 2022 – Weeping Willows och Lisa Nilsson beger sig ut på en gemensam, storlagen julturné under namnet “Christmas Time Has Come” som kommer till Göransson Arena den 3 december.

Historien om Weeping Willows började redan 1994 då bandet bildades. Den första officiella singeln med namnet ”Broken Promise Land” gavs dock ut först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn som numera är en svensk popklassiker i flera olika versioner och utgåvor. Idag är Weeping Willows ett av Sveriges mest rutinerade, etablerade och folkkära popband.

Lisa Nilsson har med sina skivor och konsertturnéer etablerat sig som en av Sveriges största och mest älskade artister och låtskrivare. Hon är en artist i ständig utveckling och förändring som aldrig låtit något annat än kärleken till musiken och scenkonsten styra.

Under hösten släpptes Weeping Willows julskiva “Songs Of Winter” där bandet presenterar tre nyskrivna låtar tillsammans med tolkningar av egna favoritjullåtar. En av låtarna på skivan är den vackra “The Magic Is Real” feat. Lisa Nilsson – och magin är helt klart påtaglig när några av Sveriges största artister går ihop och sjunger in julen. Välkommen på en lyxig julturné i 11 svenska städer med stråkar och blås!

– Det började med ett meddelande jag skrev på en servett i Weeping Willows loge för några år sedan. Jag hade varit gästartist på deras konsert men hade bråttom iväg och drog innan de klev av scenen. Jag skrev en hälsning där jag tackade för kvällen och erbjöd mig lite på skoj att bli deras nya bandmedlem, de tog mig på orden och bjöd in! Vi har jobbat ihop tidigare men den här gången blir det lite mer och fördjupat. Vi är så glada för att detta projekt äntligen blir av, säger Lisa Nilsson.

– Jag och Lisa har sjungit ihop några gånger tidigare. Inte bara med Weeping Willows. Vi sjöng tillsammans på den stora Nobelbanketten för några år sedan och har sedan dess känt att vi trivs i varandras sällskap, både röstmässigt och socialt. Därför känns det väldigt naturligt att göra en turné med henne, säger Magnus Carlson och fortsätter:

– Vi är också väldigt glada och stolta över att Lisa sjöng med oss på två av jullåtarna på vår senaste skiva, eftersom hon aldrig gett ut julmusik själv. Det kommer bli både roligt och vackert att göra den här julturnén nästa år. Det blir storslaget med många musiker på scenen med blås- och stråksektioner – en intim men lyxig känsla! God Jul och Gott Nytt År!

Tider

  • 16.30 Dörrarna öppnar för restauranggäster
  • 17:00 Dörrarna öppnar för samtliga gäster
  • ca 19.00 Showen börjar
  • ca 21.00 Showen är slut

Biljetter

  • Läktare 595:-
  • Bakre Parkett 695:-
  • Parkett 795:-
  • Främre parkett 895:-

Serviceavgifter tillkommer.

BUSSAR

Gör det enkelt, lämna bilen hemma och ta evenemangsbussen till arenan. Bussar kommer att gå från Gävle, Valbo, Borlänge, Falun, Hofors, Storvik, Kungsgården. Läs mer och boka

Fotografering

Vi på Göransson Arena fotograferar och filmar/livesänder evenemanget för att använda bilderna och filmerna i vår kommunikation. Vi kan komma att använda bilderna/filmerna i våra kommunikationskanaler och i sociala medier. Kontakta info@goranssonarena.se eller prata med personal på plats om du har någon invändning mot att synas i bild.

MAT

Gör det till en helkväll och ät en fantastisk trerätters middag i restaurangen innan konserten. Pris 549 kr. Se kvällens meny

På planytan finns en teaterbar där du kan köpa dryck och enklare matalternativ.

BOKA BORD I RESTAURANGEN

Det är för närvarande fullbokat i restaurangen. Om du vill skriva upp dig på kölistan, maila till bokabord@goranssonarena.se