Göransson Arena
18
2023
545
SEK

Dela

Takida – Hammer Bell Tour

NYTT DATUM. Konserten är flyttad från den 28/10. Redan köpta biljetter gäller till det nya datumet. Full återbetalning är möjlig fram t.o.m. den 28 okt via: info@karlssonochnorberg.se.

Välkommen på en helkväll för rockälskare! I våras släppte Takida sitt åttonde fullängdsalbum och kan idag kan stolt kalla sig för ett av landets absolut främsta rockband med över 20 år på scenerna. De gör en stor arenaturné i februari, Hammer Bell Tour som kommer till Göransson Arena den 18 februari. 

Göransson Arena är en av sex arenor i Sverige som Takida kommer förvandla till ett stort rockparty för landets alla rockälskare där festen börjar tidigt och slutar sent. Till sin hjälp för att skapa en helkväll tar de med sig supportakterna Hardcore Superstar och Royal Republic samt Nicke Borg (Backyard Babies) som exklusiv party starter.

”Det känns svinkul att vi lyckats få med oss Hardcore Superstars och Royal Republic på arenasvängen i februari. Två riktigt bra band som alltid levererar. Det kommer att bli ett sjukt röj!”

Takida bildades 1999 och med debutalbumet ”Make You Breathe” (2006) slog de igenom stort. Året därpå kom jättehiten, den numera klassiska singeln ”Curly Sue”. Låten parkerade sig på Trackslistans förstaplats i 10 veckor och på Svensktoppen i mäktiga 54 veckor.Bandet firade sitt 20-års jubileum med en stor turné i Sverige, Norge, Finland och Danmark 2019 och en Grammisnominering för ”Årets Rock”. Med hiten ”Master” blev bandet rejält stora i Tyskland och spelar även där på arenor.

TIDER

Evenemanget börjar klockan 18.

BILJETTER

  • Ståplats 545 kr
  • Sittplats 545 kr

Serviceavgift tillkommer.

Åldersgräns 13 år i målsmans sällskap.

BUSSAR

Det kommer eventuellt att gå evenemangsbussar till arenan från flertalet orter i närheten. Mer information kommer.

MAT

Det kommer att finnas ett serveringsområde på planytan där du kan köpa mat och dryck. Där serveras bland annat cheeseburgare, pulled pork taco och beef chili samt ett veganskt alternativ.

Fotografering

Vi på Göransson Arena fotograferar och filmar/livesänder evenemanget för att använda bilderna och filmerna i vår kommunikation. Vi kan komma att använda bilderna/filmerna i våra kommunikationskanaler och i sociala medier. Kontakta info@goranssonarena.se eller prata med personal på plats om du har någon invändning mot att synas i bild.