Göransson Arena
9
2022
530
SEK

Dela

Molly Sandén – ”DOM SKA VETA ARENA TOUR” – framflyttat!

Evenemanget framflyttat till 9 april

Information från arrangören:

Bästa biljettköpare,  På grund av rådande omständigheter flyttas tyvärr delar av Molly Sandéns kommande arenaturné. Håll hårt i din biljett, den gäller automatiskt till det nya datumet på din ort och du som biljettköpare behöver inte göra någonting. Vi ser fram emot att se dig på det nya datumet.Vi är oerhört tacksamma för att ni har förståelse för situationen, snart ses vi live igen!Om du inte kan gå på det nya datumet så finns det möjlighet att göra en återbetalningsansökan fram till den 28 januari 2022. genom att klicka här. Mer information om hur ansökan går till finns på länken. Återbetalningsansökan kan endast göras via denna länk. Har du frågor?Skicka ett ärende till oss genom att logga in på Mitt konto, välj bokningen det gäller och klicka på ”Behöver du hjälp med denna bokning” längst ner på sidan.Läs mer om hur du kontaktar oss här.Vänliga hälsningar,Live Nation via Ticketmaster

DOM SKA VETA

Molly Sandén har haft en fantastisk start på året med en internationell Oscars-succé och släpp av det redan masshyllade albumet ”DOM SKA VETA”. Våren 2022 åker Molly ut på hennes mest omfattande turné hittills i karriären ”DOM SKA VETA ARENA TOUR”. Turnén startar på Scandinavium i Göteborg och följs av tolv stopp på landets absolut största arenor. Den 18 februari kommer hon till Göransson Arena i Sandviken.

Efter Oscarsuccén med hyllningar världen över släppte Molly Sandén i början av maj sitt tredje album på svenska, DOM SKA VETA (MILKSHAKE/Sony Music). Ett album på elva spår med tidigare släppta låtar som Jag mår bra nu, Kärlek slutar alltid med bråk och Nån annan nu. Albumet har fått ett fantastiskt mottagande och hyllningar av bl.a. DI Weekend, Dagens Nyheter och Aftonbladet.

Nu har Molly Sandén full koll – Jan Gradvall, DI Weekend

2021 tillhör Molly Sandén toppskiktet av en ny generation svenska popstjärnor – Sara Martinsson, DN

Nu har Molly Sandén verkligen hittat hem – Per Magnusson, Aftonbladet 

Idag berättar Molly Sandén att våren 2022 bjuder på hennes största turné hittills i karriären ”DOM SKA VETA ARENA TOUR”.

“Känns overkligt ärofyllt att få starta nästa år tillsammans med er i de där arenorna jag drömt om sen jag va liten… med scener så stora att alla mina olika sidor och känslor får plats. Mäktigt. Längtar! ” – Molly Sandén

Biljetter

Köp biljetter här

Ingen åldersgräns på läktare, 13+ år för parkett.

Har du frågor om biljetter? Kontakta customersupport@livenation.se

Bussar

Gör det enkelt – lämna bilen hemma och ta evenemangsbussen till arenan! Boka buss

  • Buss Gävle – Valbo – Arenan, 150 kr
  • Buss Borlänge – Falun (350 kr) – Hofors (250 kr) – Storvik – Kungsgården – Arenan, 200 kr

Samtliga bussar avgår 30 minuter efter avslutad konsert.

Mat innan showen

Restaurangen kommer att vara öppen för den som vill äta något gott innan showen. Priset för trerättersmenyn är 450 kronor. Boka bord redan nu!

Förrätt

Råraka med rökt tångrom, smetana, lök, dill och krasse

Varmrätt

Ockelbokyckling på två vis friterad klubba och terrine på lår och kantareller, rostad potatispuré, smörad kycklingvelouté och picklad tomat

Alt. (vegan)

Rotfrukter från Böle Grönsaker i Ockelbo mungbönscroquette, salviaemulsion, picklad tomat och mandelvinaigrette

Dessert

Crème Caramel med vaniljglass, chokladsmulor och rårörda björnbär

Boka bord

Bordsbokning Molly Sandén
Ankomsttid

Säkra evenemang och COVID-19 information

Arenan kommer att vara anpassad för att kunna genomföra ett säkert evenemang för besökare och personal utifrån de riktlinjer som gäller vid evenemangsdatumet.

För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.