Göransson Arena
16
2024
695
SEK

Dela

HAIR

Kritikerrosade musikalen Hair som upplevts av 85 000 gäster i Stockholm åker på arenaturné våren 2024.  

Viktor Norén, som spelar den manliga huvudrollen ”Berger”, har fått Klara Söderberg, från First Aid Kit, vid sin sida när hon gör sin musikaldebut med huvudrollen ”Sheila” i Hair. Hair är en av de mest älskade och spelade musikalerna genom tiderna. Berättelsen om ett gäng ungdomar som med musik, poesi, sång och dans går sin egen väg när krigshets och undergångsstämning breder ut sig, är aktuellare än på mycket länge. Genom att bejaka kärlek, gemenskap och kreativitet står de upp mot de onda krafter som hotar att ödelägga planeten. Med odödliga låtar som Aquarius, I Got Life och Let The SunshineIn, för att nämna några, skapas en modern, intensiv och färgsprakande föreställning som träffar både hjärta och hjärna. I rollerna möter man bl.a. Viktor Norén, Klara Söderberg, Emil Henrohn och en ung talangspäckad samling artister och musiker som brinner för sitt uppdrag.

Föreställningen presenteras av Krall Entertainment och GL Nöje. 
Regi och översättning av Rikard Bergqvist.

Tider

  • 17:00 Dörrarna öppnar för restauranggäster
  • 17:30 Dörrarna öppnar för all publik
  • 19:30 Showstart (längd: ca 2,5 h inkl. paus )

Biljetter

Pris från 695 kronor inklusive serviceavgift.

Åldersgräns

Rekommenderad ålder 7 år i målsmans sällskap.

Mat

Gör det till en helkväll och ät något gott på arenan innan showen!

Restaurangen

Restaurangen kommer att vara öppen för dig som vill äta en god trerätters middag innan musikalen. Förbeställ mat och dryck

Teaterbaren

I teaterbaren inne på planytan kan du förutom dryck och snacks köpa plocktallrik och tacopaj. Gör det enkelt och förbeställ din mat och dryck. Allt är färdigt när du kommer och du hämtar det du beställt vid ett separat utlämningsställe i anslutning till teaterbaren. Förbeställ mat och dryck

Förbeställd mat och dryck återbetalas inte. 

Buss

Res mer hållbart! Lämna bilen hemma och ta bussen. Det kommer att gå särskilda evenemangsbussar till arenan från flera närliggande orter. Mer information om hur du bokar kommer inom kort.

Information gällande väskförbud

Polismyndigheten har den 1 november 2023 infört ett totalförbud mot införsel av väskor vid besök på större evenemang. Undantag kan endast beviljas av medicinska skäl och efter att väskan har genomgått nödvändig kontroll. Vi uppmanar dig att regelbundet besöka vår hemsida för den senaste informationen och att hålla koll på din e-post för ytterligare information inför ditt besök.

FOTOGRAFERING

Vi på Göransson Arena fotograferar, filmar och/eller livesänder evenemang för att använda bilderna och filmerna i vår kommunikation. Vi kan komma att använda bilderna/filmerna i våra kommunikationskanaler och i sociala medier. Kontakta info@goranssonarena.se eller prata med personal på plats om du har någon invändning mot att synas i bild.