Göransson Arena
27
2022
675
SEK

Dela

FIVE FINGER DEATH PUNCH

Sedan deras debutalbum ”The Way Of The Fist” från 2007 har Five Finger Death Punch vunnit ett flertal priser, blivit hyllade av kritiker för deras minnesvärda liveframträdanden och samlat på sig flera miljarder streams. Bandet ger sig ut på Europaturné i år! I Sverige ser vi Five Finger Death Punch på Göransson Arena i Sandviken den 27 juni!

2020 släppte Five Finger Death Punch sitt åttonde studioalbum ”F8” som snabbt klättrade på flera topplistor världen över. På skivan hittar vi bland annat singlarna ”Inside Out”, ”A Little Bit Off”, ”Darkness Settles In” och ”Living The Dream”, vilka alla hamnade i topp på Billboards ”Mainstream Rock Songs” lista. I Sverige och USA nådde nyligen ”A Little Bit Off” dessutom guldcertifiering.

Med sina imponerande 7,6 miljarder(!) streams, 3 miljarder videovisningar och att de mellan 2018 och 2020 sålde över en miljon konsertbiljetter är Five Finger Death Punch det andra största hårdrocksbandet genom tiderna, mätt i total försäljning och streams, enbart slagna av Metallica.

Bandet har vunnit ett flertal priser och utmärkelser under det senaste decenniet, bland annat det prestigefyllda Soldier Appreciation Award av Association Of The United States Army, en utmärkelse som endast tilldelats en annan artist före FFDP; Elvis Presley.

Senast Five Finger Death Punch var i Sverige var det på ett helt utsålt Hovet i Stockholm. Nu ser vi fram emot att ta del av bandets fantastiska energi igen; den 27 juni – den här gången på Göransson Arena i Sandviken! 

TIDER

  • 17.00 Dörrarna öppnar
  • 19.30 Konserten börjar

BILJETTER

Serviceavgift tillkommer.

Åldersgräns 13 år i målsmans sällskap.

BUSSAR

Det kommer att gå bussar till evenemanget. Mer information kommer längre fram.

MAT

Arenans restaurang kommer att vara öppen för dig som vill äta och dricka något gott innan konserten drar igång. Mer information kommer.

Säkra evenemang

Arenan kommer att vara anpassad för att kunna genomföra ett säkert evenemang för besökare och personal  vid evenemangsdatumet.

Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget då riktlinjer kan komma att ändras.