Göransson Arena
18 - 26
2023

SEK

Dela

Curling-VM för damer

Varmt välkommen till VM i curling för damer 18-26 mars! Under en dryg vecka ska 13 lag göra upp om guldet.

Datum

Världsmästerskapet spelas mellan 18-26 mars. Spelschema och exakta tider för alla aktiviteter kommer närmare evenemanget.

Biljetter

Biljettpris från 49 kr. Biljettpriser till respektive match

Exakt spelschema kommer att presenteras runt årsskiftet.

FÖR DIG SOM ÄR RULLSTOLSBUREN

Särskilda biljetter kommer att finnas för försäljning. Du har rätt att ta med en ledsagare gratis (ledsagaren måste ha giltigt ledsagarbevis).

MAT

Arenans restaurang kommer självklart att vara öppen under evenemanget. Det kommer även att finnas andra valmöjligheter samt kiosker för enklare förtäring och fika.

FÖRETAG

Flera olika paket finns tillgängliga. För de större paketen – guld, silver och brons – kontakta Rolf Wikström på telefon 070-777 70 75 så får du mer information samt hjälp med bokning och fakturering.

Supporterpaketet

Supporterpaketet är perfekt för er som vill gå ett gäng från företaget och se curling i världsklass på hemmaplan! Antalet paket per Sverigematch är begränsat, så det är först till kvarn som gäller.

I paketet ingår:

  • 8 biljetter till valfri Sverigematch
  • 8 middag, lunch eller frukost i restaurangen beroende på när matchen spelas
  • Företagsnamn i VM-programbladet under ”Supporterklubben”
  • 8 st landslagströjor Team Sweden

Pris: 8 000 kr exkl moms. Boka supporterpaketet

PARKERING

Parkeringen framför arenan tar bara ett begränsat antal bilar. Vi vill därför rekommendera dig som kan att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan. Se parkeringsplatser i närheten av arenan

BUSS

Det kommer eventuellt att gå särskilda evenemangsbussar till evenemanget. Mer information om detta kommer under hösten. Håll utkik!
Linjetrafikens tidtabeller hittar du på sidan Hitta hit

BOENDE

Boenden i närheten av arenan

Hitta till arenan

Läs mer om hur du hittar till arenan

Om Sandviken och arenan

Med skogar, berg och vatten inpå knuten och med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser är Sandviken en stad där bitarna till ett gott liv varje dag plussas ihop och blir till någonting större. Här kan du kombinera världens bästa bandy med längdskidor eller mountainbike i Högbo Bruk, utförsåkning i Kungsberget och ett kulturliv som enligt medborgarna är Sveriges bästa. Lägg sedan till ett centrum med liv och rörelse, innovationskraft och högteknologisk utveckling runt företaget Sandvik AB. Visste du t.ex. att Sandviken har flest patent per invånare i världen?

Göransson Arena invigdes 2009 och ligger på det legendariska idrottsområdet Jernvallen i Sandviken (se karta över Jernvallen-området). Arenan är en multiarena och tack vare sin storlek och unika utformning finns möjlighet att anordna allt från mindre till riktigt stora evenemang inom idrott, kultur och näringsliv. Göransson Arena har sedan invigningen stått värd för en rad olika evenemang som exempelvis Bryan Adams, Scorpions, Sandviks 150-års jubileum, 50 Cent, Lauren Hill, Britney Spears, Euro Floorball och självklart elitseriebandy (hemmaarena för SAIK Bandy). Arenan är också en av få arenor i Sverige som kan stoltsera med ett VM-guld (bandy-VM 2017).

Maxa ditt besök!

Förutom att det finns en massa roliga aktiviteter att göra och platser att besöka i Sandviken så bjuder närliggande städer på en mängd anledningar till att göra utflykter dit under ditt besök.

Vanliga frågor och svar

För svar på de vanligaste frågorna kring ditt besök, se Vanliga frågor och svar