Göransson Arena

Dela

ArenaKalaset flyttas fram

Tyvärr kommer ArenaKalaset inte att kunna genomföras som planerat. Trots omfattande marknadsföring och fin draghjälp av såväl artister som partners, är sanningen vi inte kan bortse ifrån att vi helt enkelt inte nått våra försäljningsmål

Det helt nya festivalkonceptet ArenaKalaset lanserades precis i början av pandemin, i skarven inför hårda restriktioner världen över, i synnerhet för vår bransch. Vi ville och trodde att vår fantastiska line-up av artister ändå skulle bära oss hela vägen i mål. Tyvärr har det inte infriats sedan restriktionerna släpptes.

Vi vet att många musikälskare redan sitter på flertalet biljetter till konserter och evenemang som skjutits upp, att världsläget är osäkert och att situationen generellt är unik och svårmanövrerade – därför ställer vi inte in. Då vi är många som är en del av detta, som alla jobbat hårt för att skapa en grym festival, så är det ingen av oss som inte vill genomföra ArenaKalasen. Planering pågår av nytt datum för ArenaKalaset med flera artister.

Återbetalning av köpta biljetter

Köpta biljetter kommer att återbetalas inom 3 veckor.

Karlsson & Norberg