romcomics.org

GUIDADE VISNINGAR

I våra guidade visningar går vi igenom Sveriges till ytan största inomhusarena och samtidigt bjuder vi på ett stycke unik industri- och idrottshistoria. Historien om familjen Göransson sträcker sig från Sandviks bildande 1862 till dagens högst levande och moderna världsledande koncern Sandvik. Göransson Arena uppförs på det legendariska Jernvallen med en mycket intressant idrottshistoria.

Guidade visningar

Guidning finns tillgänglig för förbokade grupper. Visningarna ges på svenska och engelska. Guidningen inleds med en filmvisning och därefter sker en rundvandring i arenan. Visningen tar ca 60 minuter.

Varför inte kombinera visningen med kaffe och smörgås och/eller dagens lunch i vårat café.  Vi skräddarsyr visningar efter era önskemål och behov.

Maxantalet är 30 personer per grupp. Vid samtalet bokas önskad visning, datum, tid och plats.

En guidning måste förbokas.

Guidade visningar för våra konferensgäster

Kombinera er konferens med en guidad visning av Göransson Arena och vill ni bjuda på något speciellt bokar ni in en visning av Sandviks grundare konsuln Göran Fredrik Göransson. Har ni egna önskemål på visningarnas innehåll skräddarsyr vi gärna ert besök. För visning av konsuln Göran Fredrik Göransson eller annan specialvisning lämnar vi offert.

Bokningen för gruppvisningar och konferensgäster är bindande och avbokning måste göras två vardagar innan datumet för visningen. Sker avbokningen med kortare varsel debiteras kostnaderna för inbokad guide.

Möt konsuln Göran Fredrik Göransson
Här kan man boka en specialguidning av grundaren själv konsul Göran Fredrik Göransson som i egen hög person tar Er runt i historien fram till nutid. För denna visning lämnar vi offert.

Skolvisningar

Vi gör gärna visningar för skolklasser om max 30 personer inkluderande två medföljande vuxna.  Visningen är 60 minuter.

Bokning

Bokning per telefon 026-24 13 81 på vardagar
kl. 8—17 eller till info@goranssonarena.se