Göransson Arena

Dela

Göransson Arena varslar 10 medarbetare

Pressmeddelande
Göransson Arena, 2020-03-26

Göransson Arena varslar 10 medarbetare om uppsägning. Åtgärden sker som en direkt effekt av den påverkan som coronaviruset (Covid-19) haft på evenemangs- och restaurangbranschen.

Som ett resultat av coronaviruset (Covid-19) och de nödvändiga beslut som regeringen tagit för att minska smittspridningen har Göransson Arenas evenemangs- och restaurangverksamhet minskat kraftigt.

Göransson Arena måste därför vidta konkreta och direkta åtgärder för att rädda bolaget och dess existens genom att anpassa verksamheten och kostnaderna efter rådande omständigheter.

Göransson Arenas VD, Fredrik Granting, har under de senaste dagarna haft en kontinuerlig dialog med arenans styrelseordförande om rådande situation och hur man tillsammans ska nyttja befintliga resurser inom kommunen. Ett arbete som har påbörjats, men inte är klart.

Detta innebär att bolaget i dagsläget inte har något annat val än att idag, torsdagen den 26 mars, gå ut med ett varsel om totalt 10 uppsägningar.

”Det är ett tufft läge för evenemangsbranschen och för oss som bolag, vilket gör att vi tyvärr behöver fatta tuffa beslut. Det är med ett tungt hjärta som vi nu har tagit beslutet att varsla delar av vår personalstyrka”, säger Fredrik Granting, VD på Göransson Arena.

Detta innebär att arenans restaurang stänger tillsvidare fr.o.m. 30 mars.