Göransson Arena
11 - 14
2018
100
SEK

Dela

World Cup i bandy

I år blir det 10-års jubileum för World Cup i Sandviken, världens mest prestigefyllda bandyturnering för klubblag. World Cup i bandy kommer i år att spelas torsdag till söndag den 11-14 oktober 2018. Sexton av världens främsta bandylag är nu klara för turneringen och kan idag presenteras.

Till World Cup har de åtta svenska kvartsfinallagen bjudits in tillsammans med fyra lag från Ryssland, två finska lag och då Norge tackat nej har Broberg/Söderhamn bjudits in och även Sirius på ett Wild Card. I turneringen finner vi samtliga mästarlag och en hel del andra topplag.

Från Ryssland kommer ryska mästarna Neftyanik som är Erik Petterssons nya klubbadress inför kommande säsong, finaltvåan Jenisej och trean Bajkal Energy. I år får vi även se ryska START i turneringen. Från Finland kommer finska mästarna Veiterä samt Akilles och från Sverige kommer alltså samtliga slutspelslag tillsammans med Broberg/Söderhamn och Sirius.

– Det känns fantastiskt roligt att vi nu har fyllt turneringen med de 16 lag som kommer att ställa upp i årets World Cup i bandy. Den här uppställningen borgar för en mycket spännande turnering även i år och det kommer bli en bandyfest utan dess like i Sandviken i oktober så boka redan nu in 11-14 oktober i kalendern, uppmanar SAIK Bandys projektledare för World Cup, Ulric Jansson.

Biljetter

Turneringskort 395 kr

Dagskort 

  • Torsdag 100 kr
  • Fredag 150 kr
  • Lördag 150 kr
  • Söndag 150 kr

Fri entré upp tom 18 år i målsmans sällskap, utan målsman kostar biljetterna 50 kr. Vi rekommenderar förköp via webben för att entrén ska bli så smidig som möjligt. Vid köp på plats i entrén under turneringen tillkommer en avgift på 25 kr.

VIP-paket

Läs mer om de olika VIP-paketen

Mat

Ät gott i restaurangen i Göransson Arena under World Cup. Lunch serveras mellan 11.00-16.00 och middag mellan 16.00-21.00. För att boka bord, ring 026-24 13 81 eller skicka ett mail till restaurang@goranssonarena.se.

Priser

Lunchbuffé, 95 kr
Middagsbuffé, 149 kr
Barn under 10 år, 45 kr

Mer information

Besök World cup-hemsidan för mer information.

Varmt välkommen till Göransson Arena!