Göransson Arena
30
2019
495
SEK

Dela

Weeping Willows

Weeping Willows gör det igen! I vinter är det dags för succén ”Christmas Time Has Come Tour” att åka på turné för femte året i ordningen. Aftonbladet har beskrivit konceptet som ”Årets vackraste julkonsert” och den 30 november är det turnépremiär i Sandviken.

År 2014 släpptes det guldskivebelönade julalbumet ”Christmas Time Has Come” som följdes upp av en utsåld julturné runt om i Sverige. Succén återvände året efter, även då med ”lapp på biljettluckan”. Därefter tog bandet en paus från julen för att planera firandet av sitt 20-års jubileum.  År 2017 återupptog Weeping Willows traditionen då de både släppte nytt material i form av minialbumet ”Snowflakes” och åkte på turné. Även den gången samt förra året spelade bandet inför utsålda hus.

I år är det femte gången ”årets vackraste julkonsert” är på turné där Weeping Willows bjuder på en blandning av låtar ur sin tjugotvå år långa karriär dock med tonvikt på ”Christmas Time Has Come” och ”Snowflakes”. Med på turnén följer även Anders Kappelin (bas).

TIDER

  • Förbokade restauranggäster är välkomna 17.00
  • Dörrarna öppnas 18.00
  • Konserten börjar 19.00

BILJETTER

  • HKP 495 kr
  • Läktare nedre 595 kr
  • Läktare övre 595 kr
  • Parkett bakre 495 kr
  • Parkett främre 595 kr

Serviceavgift tillkommer.

BUSS

Gör det enkelt – lämna bilen hemma och ta evenemangsbussen till arenan! Boka buss

  • Buss Gävle – Valbo – Arenan, 130 kr
  • Buss Borlänge – Falun (230 kr) – Hofors – Storvik – Kungsgården – Arenan, 150 kr

Samtliga bussar avgår 30 minuter efter avslutad konsert.

MAT

Restaurangen kommer att vara öppen för den som vill äta något gott innan konserten. För bordsbeställning ring 026-24 13 47. Kvällens meny

FUNKTIONSHINDER ELLER RULLSTOLSBUREN

En plattform byggs på parkett med platser för funktionshindrade och ledsagare. Biljetter säljs via tickster.se.

FÖRETAG OCH GRUPPBOKNING

Om ni är ett företag eller en grupp på fler än 10 personer, kontakta Anna-Karin Sågström på telefon 026-24 13 06 eller via mail till anna-karin.sagstrom@goranssonarena.se så hjälper vi till med er bokning och fakturering.

PARKERING

Parkeringen framför arenan tar bara ett begränsat antal bilar och under kvällen kommer parkeringsavgiften att vara 40 kronor. Vi vill därför rekommendera dig som kan att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan.

BOENDE

Mer information kommer.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

För svar på de vanligaste frågorna kring ditt besök, se Vanliga frågor och svar