Göransson Arena
13
2021
595
SEK

Dela

The show – a tribute to ABBA

THE SHOW – a tribute to ABBA har sedan 2001 turnerat världen runt i full skala till inte mindre än 50 länder, på fem kontinenter. Dessutom har showen uppträtt på legendariska platser som Royal Albert Hall, Wembley Arena och Hollywood Bowl. Den 13 november 2021 kommer den till Göransson Arena.

Showen har uppträtt live sex gånger så mycket som originalet ABBA gjorde under karriären.

Den enda ABBA showen med originalmusiker

Showen är unikt sammansatt. Med på scenen finns musiker från originalet ABBA – Ulf Andersson på saxofon. Totalt 25 musiker och sångare sätter igång festen – inklusive ´The London Symphonic Orchestra´-dirigenten Matthew Freeman. En stjärndirigent som har uppträtt tillsammans med musikpersonligheter som Elvis Costello, Robbie Williams och Sir Cliff Richard. Det sätter tonen för en oförglömlig kväll för hela familjen.

Legendernas fest

ABBA är musikhistoriens största och mest säljande popband efter The Beatles, och har för alltid, en plats i pophistorien. THE SHOW – a tribute to ABBA hyllar de fyra framgångsrika svenskarna med en konsert, som de flesta redan har sett på TV. I Sao Paolo i Brasilien samlade showen en publik på 70 000 till bara en konsert. Nu har showen äntligen kommit till Sandviken, så missa inte en upplevelse utöver det vanliga.

Den största ABBA showen – med hit efter hit

På scenen i THE SHOW – a tribute to ABBA står fyra nya fascinerande svenskar. De sjunger som en dröm med sitt svensk-engelska uttal i bandet `Waterloo´. De lyckas med att skapa den helt unika ABBA-stämningen från showens start till slut, bland annat iförda i originaldesign av de ikoniska glamkostymerna med glitter och platåstövlar. ABBA är och blir utan jämförelse det största popbandet. ABBAs sånger ur hitlistan, från Dancing Queen till Mamma Mia och Money, Money, Money slutar aldrig spelas, och har hållit i tre generationer från Köpenhamn till Kathmandu. Se till att boka din biljett redan idag.

Tider

 • Dörrarna öppnar 17.30 (16.30 för förbokade restauranggäster)
 • Showstart 19.00
 • Paus 20.00 (30 minuter)
 • Akt två 20.30
 • Showen slutar 21.40

Biljetter

 • Främre parkett: 695 kr
 • Bakre parkett: 595 kr
 • Läktare: 595 kr
 • HKP (plats för rörelsehindrade): 595 kr

Serviceavgift tillkommer.

Åldersgräns

13 år.

Bussar

Gör det enkelt – lämna bilen hemma och ta evenemangsbussen till arenan! Boka buss

 • Buss Gävle – Valbo – Arenan, 150 kr
 • Buss Borlänge – Falun (350 kr) – Hofors (250 kr) – Storvik – Kungsgården – Arenan, 200 kr

Samtliga bussar avgår 30 minuter efter avslutad konsert.

Bor du i Gävle eller Valbo och vill äta innan showen?

Det går också tidigare bussar för dig som vill äta innan showen! Boka buss

Mat innan showen

Restaurangen kommer att vara öppen för den som vill äta något gott innan showen. Priset för trerättersmenyn är 450 kronor. Boka bord redan nu!

Förrätt

Råraka med rökt tångrom, smetana, lök, dill och krasse

Varmrätt

Ockelbokyckling på två vis friterad klubba och terrine på lår och kantareller, rostad potatispuré, smörad kycklingvelouté och picklad tomat

Alt. (vegan)

Rotfrukter från Böle Grönsaker i Ockelbo mungbönscroquette, salviaemulsion, picklad tomat och mandelvinaigrette

Dessert

Crème Caramel med vaniljglass, chokladsmulor och rårörda björnbär

Boka bord

Bordsbokning ABBA

SÄKRA EVENEMANG

Arenan kommer att vara anpassad för att kunna genomföra ett säkert evenemang för besökare och personal utifrån de riktlinjer som gäller vid evenemangsdatumet.