Göransson Arena
24 - 25
2020
150 kr
SEK

Dela

Sandvikens dryckesfestival

Välkommen!

Välkommen till första upplagan av Sandvikens Dryckesfestival den 24-25 april 2020. Under dessa två dagar så bjuder vi in till en härlig och spännande dryckesupplevelse. Vårt mål är att samla de främsta och mest intressanta producenterna för att skapa en unik och minnesvärd dryckesmässa.

Till Sandvikens Dryckesfestival kan du köpa förköpsbiljetter på www.tickster.com. Förköpsbiljetterna garanterar dig en plats på mässan och du väljer mellan endagars- och tvådagarspass. Det kommer även att finnas möjlighet att köpa din biljett direkt i entrén. Alla biljetter inkluderar ett provningsglas.

Uppsluppet, trevligt och något för alla. Alla över 20 år vill säga. Idén med Sandviken Dryckesfestival är att du inte behöver kunna och veta allt. Det är därför vi har bjudit in de som är specialister. Utställarna. Festivalen är också till för dig som kan mycket och vet exakt vad du vill smaka på, vad det ska smaka och hur det ska dofta. Alla ska trivas på den här tillställningen.

Biljetter

Till Sandviken Dryckesfestival går det att köpa förköpsbiljett via www.tickster.com. Det går även att betala inträdet direkt i dörren under mässdagarna. Förköpsbiljetterna garanterar en plats på festivalen och du kan välja att köpa endagars- eller tvådagarspass. I alla biljetter ingår det ett provningsglas.

Priser

Dagspass Fredag: 200 kr
Dagspass Fredag Student: 150 kr
Dagspass Fredag Pensionär: 150 kr

Dagspass Lördag: 250 kr

2-dagarspass: 400 kr
2-dagarspass, Student: 350 kr
2-dagarspass, Pensionär: 350 kr

Serviceavgift
Serviceavgift om 25 kr tillkommer på varje biljett för att täcka kostnader för biljettombud och administration.

Rabatter
För att student- och pensionärsbiljetter ska gälla krävs giltigt studentkort för studenter och giltigt intyg eller ålder över 65 år för pensionärer. Dessa rabatter tillämpas endast på fredagsbiljetterna.

Åldersgräns
20 år, obligatorisk ID-kontroll.

OBS! Köpta biljetter återlöses ej.

Tider

Fredag 24 april, 2020
17:00-22:00

Lördag 25 april, 2020
13:00-21:00

 

För mer info gå till www.sandvikendryckesfestival.se