Göransson Arena
17
2017
105
SEK

Dela

SAIK Bandys herrar möter Bollnäs

Fredagen den 17 november tar SAIK herrar emot Bollnäs hemma i Göransson Arena. Matchen kommer att tillägnas Axel Jonsson som gick bort i cancer i april 2017, bara 19 år gammal. Axel var en lovande bandyspelare som levde för bandyn.

Cancer är något som påverkar oss alla på något sätt. Forskningen går framåt och fler blir friska från diagnosen, men det finns fortfarande de som inte överlever. Under matchen kommer SAIK att uppmärksamma Axel och även samla in pengar till Barncancerfonden. Vill du ge ett bidrag redan nu? Till insamlingen

Vi inleder matchdagen redan under lunchen då Magnus Muhrén och en spelare kommer till restaurangen för att ge oss en uppdatering om läget inför kvällen match. Senare på eftermiddagen öppnar vi upp restaurangen igen för AW, tacobuffé, trubadur och tränarbesök.

Så, ta med dig familj, vänner och kollegor och kom till Göransson Arena på fredag. Nu fyller vi arenan!

Tid

17 november klockan 19.00.

Mat

Ät lunch på restaurang Jernet och få en uppdatering om läget inför kvällens match. Tränare Magnus Muhrén tar med sig en spelare och kommer förbi runt kl. 12.

Klockan 17 öppnar vi upp restaurangen igen och då är det dags för afterwork! En härlig tacobuffé står framdukad och runt 18 kommer en av tränarna förbi för att snacka lite om kvällens match.

Mer information

Läs mer om SAIK Bandy, de olika lagen och matcherna på deras hemsida www.saik.com.