Göransson Arena
18
2022
530
SEK

Dela

Molly Sandén – ”DOM SKA VETA ARENA TOUR”

Molly Sandén har haft en fantastisk start på året med en internationell Oscars-succé och släpp av det redan masshyllade albumet ”DOM SKA VETA”. Våren 2022 åker Molly ut på hennes mest omfattande turné hittills i karriären ”DOM SKA VETA ARENA TOUR”. Turnén startar på Scandinavium i Göteborg och följs av tolv stopp på landets absolut största arenor. Den 18 februari kommer hon till Göransson Arena i Sandviken.

Efter Oscarsuccén med hyllningar världen över släppte Molly Sandén i början av maj sitt tredje album på svenska, DOM SKA VETA (MILKSHAKE/Sony Music). Ett album på elva spår med tidigare släppta låtar som Jag mår bra nu, Kärlek slutar alltid med bråk och Nån annan nu. Albumet har fått ett fantastiskt mottagande och hyllningar av bl.a. DI Weekend, Dagens Nyheter och Aftonbladet.

Nu har Molly Sandén full koll – Jan Gradvall, DI Weekend

2021 tillhör Molly Sandén toppskiktet av en ny generation svenska popstjärnor – Sara Martinsson, DN

Nu har Molly Sandén verkligen hittat hem – Per Magnusson, Aftonbladet 

Idag berättar Molly Sandén att våren 2022 bjuder på hennes största turné hittills i karriären ”DOM SKA VETA ARENA TOUR”.

“Känns overkligt ärofyllt att få starta nästa år tillsammans med er i de där arenorna jag drömt om sen jag va liten… med scener så stora att alla mina olika sidor och känslor får plats. Mäktigt. Längtar! ” – Molly Sandén

Biljetter

Turnén presenteras av United Stage.

Bussar

Gör det enkelt – lämna bilen hemma och ta evenemangsbussen till arenan! Boka buss

  • Buss Gävle – Valbo – Arenan, 150 kr
  • Buss Borlänge – Falun (350 kr) – Hofors (250 kr) – Storvik – Kungsgården – Arenan, 200 kr

Samtliga bussar avgår 30 minuter efter avslutad konsert.

Mat innan showen

Restaurangen kommer att vara öppen för den som vill äta något gott innan showen. Priset för trerättersmenyn är 450 kronor. Boka bord redan nu!

Förrätt

Råraka med rökt tångrom, smetana, lök, dill och krasse

Varmrätt

Ockelbokyckling på två vis friterad klubba och terrine på lår och kantareller, rostad potatispuré, smörad kycklingvelouté och picklad tomat

Alt. (vegan)

Rotfrukter från Böle Grönsaker i Ockelbo mungbönscroquette, salviaemulsion, picklad tomat och mandelvinaigrette

Dessert

Crème Caramel med vaniljglass, chokladsmulor och rårörda björnbär

 

Boka bord

Bordsbokning Molly Sandén
Ankomsttid

 

SÄKRA EVENEMANG

Arenan kommer att vara anpassad för att kunna genomföra ett säkert evenemang för besökare och personal utifrån de riktlinjer som gäller vid evenemangsdatumet.