Göransson Arena
2
2019
295
SEK

Dela

Mia Skäringer – NMFTG

Den utsålda turnén ”Avig Maria – NMFTG” fortsätter även till våren och hösten 2019. Den 25 oktober släpps biljetter till ej tidigare besökta städer; Jönköping, Eskilstuna, Helsingborg, Luleå, Örnsköldsvik, Östersund, Kristianstad, Lidköping, Sandviken och Leksand. Det blir även ett kärt återseende i Örebro, Malmö, Linköping, Halmstad, Stockholm och Göteborg under 2019 och de biljetterna släpps också den 25 oktober kl. 10.00.

Ja, va ska jag säga. Jag är så lycklig att få säga allt jag säger i min föreställning under en hel turnésväng till. Jag väntade så länge på att kunna formulera mig och att hitta orden så det tåls verkligen att sägas igen och igen, hälsar Mia.

”Avig Maria – NMFTG” har premiär den 2 november i Örebro på Conventum Arena. Därefter fortsätter föreställningen under ytterligare 16 kvällar runt om i Sverige med avslutning i Ericsson Globe i Stockholm den 25 november. Den 7 mars 2019 är det nypremiär, även denna gång i Örebro och sen fortsätter turnén ända fram till den 9 november då Mia avslutar sin resa i Göteborg. Den 2 november kommer showen till Sandviken.

Mia beskriver föreställningen som ”En hyllning till kvinnan – den feminina energin. Att få vara allt. Ful, vacker, stark, svag, jag. Frigörelse. Berättelsen om mig”.

Manus: Mia Skäringer. Regi: Helena Bergström.

Föreställningen presenteras av Blixten & Co,  EMTI och Loblou.

TIDER

  • 2 november 2019
  • Showen startar kl. 20.00
  • Längd: ca 90 min, ingen paus

BILJETTER

  • Främre parkett: 695 kr
  • Bakre parkett: 595 kr
  • Läktare: 495 kr
  • Övre Läktare: 295 kr

Biljettpriserna är inklusive serviceavgift.

Biljetterna säljs på miaskaringer.se. Göransson Arena ansvarar endast för försäljning av biljetter via vår egen eller arrangörens hemsida samt auktoriserade ombud. Vi rekommenderar därför att du köper biljetter till showen via någon av dessa kanaler.

Barn under 13 år endast i målsmans sällskap. Åldersgränsen 13 år är satt utifrån ljudnivån.

MAT

Gör det till en helkväll och ät något gott i restaurangen innan showen. Bord bokar du enkelt genom att kontakta vår restaurang på 026-24 13 47 eller andreas.nyberg@goranssonarena.se

Kvällens meny i restaurangen

BUSS

Gör det enkelt och ta bussen till arenan. Evenemangsbussar kommer att gå från nedan orter. Boka buss
  • Gävle – Valbo – Arenan
  • Hofors – Storvik – Kungsgården – Arenan

Hemresa 30 minuter efter avslutat evenemang.

FUNKTIONSHINDER ELLER RULLSTOLSBUREN

Biljetter säljs via Eventims kundtjänst på telefon 0771-130 150.

PARKERING

Parkeringen framför arenan tar bara ett begränsat antal bilar och under kvällen kommer parkeringsavgiften att vara 40 kronor. Vi vill därför rekommendera dig som kan att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan den 2 november.

BOENDE

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

För svar på de vanligaste frågorna kring ditt besök, se Vanliga frågor och svar