Göransson Arena
4 - 5
2022
480
SEK

Dela

Jesus Christ Superstar

Vi presenterar fenomenen Peter Jöback och Ola Salo på Göransson Arena den 4 och 5 mars 2022 i den musikaliska föreställningen Jesus Christ Superstar! Tillsammans kommer de att spela huvudrollerna, Jesus och Judas, i den hyllade rockmusikalen Jesus Christ Superstar som skrevs 1970 av Tim Rice och Andrew Lloyd Webber. Föreställningen presenteras av United Stage och Live Nation.

Peter Jöback och Ola Salo har under decennier hyllats för sin musikaliska begåvning. De har båda skördat stora musikaliska framgångar genom åren och anses idag vara två av Sveriges främsta artister. De har dock aldrig tidigare uppträtt eller spelat tillsammans på en stor scen. Peter Jöback gör rollen som Jesus och Ola Salo, iklär sig denna gång rollen som Judas.

Uppsättningen av Jesus Christ Superstar blir därför en unik musikalisk sammansättning där två av landets främsta artister, tillsammans med stor ensemble, möts i en föreställning som är specialanpassad för de stora arenorna. En uppsättning som saknar tidigare jämförelser.

Jesus Christ Superstar skrevs 1970 som en rockopera av Andrew Lloyd Webber och Tim Rice. Genom åren har Jesus Christ Superstar framgångsrikt spelats runt om i världen i såväl opera- som musikalformat. För regi och iscensättning står den erkända regissören Fredrik ”Benke” Rydman.

BILJETTER

  • Främre parkett: 995 kr
  • Parkett: 845 kr
  • Bakre parkett: 695 kr
  • Läktare: från 595 kr
  • Läktare rad 9-11 445 kr

Platser för dig som är rullstolsburen – kontakta Ticketmaster på telefon 0776-707777 så hjälper de dig.

BUSSAR

Det kommer ev att gå evenemangsbussar till arenan från ett antal orter. Mer information kommer.

SÄKRA EVENEMANG

Arenan kommer att vara anpassad för att kunna genomföra ett säkert evenemang för besökare och personal utifrån de riktlinjer som gäller vid evenemangsdatumet.