Göransson Arena
7 - 8
2022
480
SEK

Dela

Jesus Christ Superstar – framflyttat!

Evenemanget framflyttat till 7-8 juni

Med anledning av pandemiläget har evenemanget flyttats från den 4-5 mars till 7-8 juni.

När/hur får jag som köpt biljetter information?

Samtliga biljettköpare har kontaktats via mail, så håll utkik i din inkorg.

Jag vill återlösa min biljett, hur gör jag?

Om du inte har möjlighet att gå på det nya datumet kan du återlösa din biljett, genom att kontakta din biljettåterförsäljare Ticketmaster. Återlösen är möjligt fram tills den 26/1.

Kommer det att vara vaccinpass när evenemangen genomförs?

Vi kommer att följa eventuella rekommendationer och restriktioner som finns när evenemanget genomförs.

Om Jesus Christ Superstar

Vi presenterar fenomenen Peter Jöback och Ola Salo på Göransson Arena den 4 och 5 mars 2022 i den musikaliska föreställningen Jesus Christ Superstar! Tillsammans kommer de att spela huvudrollerna, Jesus och Judas, i den hyllade rockmusikalen Jesus Christ Superstar som skrevs 1970 av Tim Rice och Andrew Lloyd Webber. Föreställningen presenteras av United Stage och Live Nation.

Peter Jöback och Ola Salo har under decennier hyllats för sin musikaliska begåvning. De har båda skördat stora musikaliska framgångar genom åren och anses idag vara två av Sveriges främsta artister. De har dock aldrig tidigare uppträtt eller spelat tillsammans på en stor scen. Peter Jöback gör rollen som Jesus och Ola Salo, iklär sig denna gång rollen som Judas.

Uppsättningen av Jesus Christ Superstar blir därför en unik musikalisk sammansättning där två av landets främsta artister, tillsammans med stor ensemble, möts i en föreställning som är specialanpassad för de stora arenorna. En uppsättning som saknar tidigare jämförelser.

Jesus Christ Superstar skrevs 1970 som en rockopera av Andrew Lloyd Webber och Tim Rice. Genom åren har Jesus Christ Superstar framgångsrikt spelats runt om i världen i såväl opera- som musikalformat. För regi och iscensättning står den erkända regissören Fredrik ”Benke” Rydman.

BILJETTER

  • Främre parkett: 995 kr
  • Parkett: 845 kr
  • Bakre parkett: 695 kr
  • Läktare: från 595 kr
  • Läktare rad 9-11 445 kr

Platser för dig som är rullstolsburen – kontakta Ticketmaster på telefon 0776-707777 så hjälper de dig.

Covidbevis kan komma att krävas.

Bussar

Gör det enkelt – lämna bilen hemma och ta evenemangsbussen till arenan! Boka buss

  • Buss Gävle – Valbo – Arenan, 150 kr
  • Buss Borlänge – Falun (350 kr) – Hofors (250 kr) – Storvik – Kungsgården – Arenan, 200 kr

Samtliga bussar avgår 30 minuter efter avslutad konsert.

Mat innan showen

Restaurangen kommer att vara öppen för den som vill äta något gott innan showen. Priset för trerättersmenyn är 450 kronor. Ej öppet innan matiné. Boka bord redan nu!

Förrätt

Råraka med rökt tångrom, smetana, lök, dill och krasse

Varmrätt

Ockelbokyckling på två vis friterad klubba och terrine på lår och kantareller, rostad potatispuré, smörad kycklingvelouté och picklad tomat

Alt. (vegan)

Rotfrukter från Böle Grönsaker i Ockelbo mungbönscroquette, salviaemulsion, picklad tomat och mandelvinaigrette

Dessert

Crème Caramel med vaniljglass, chokladsmulor och rårörda björnbär

Bordsbokning Jesus Christ Superstar
Välj datum

Säkra evenemang och COVID-19 information

Arenan kommer att vara anpassad för att kunna genomföra ett säkert evenemang för besökare och personal utifrån de riktlinjer som gäller vid evenemangsdatumet.

För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.