Göransson Arena
7
2019
195
SEK

Dela

Endagsfestival

Känn dig HAJPAD! I samband med Göransson Arenas 10-års jubileum presenterar vi HAJPAD – en oförglömlig kväll med festivalkänsla där artisternas uppträdanden varvas med DJ-underhållning. Garanterat en kväll du inte vill missa!

Artister

Miriam Bryant (headline)

En av Sveriges starkaste popstjärnor. Miriam kommer avsluta kvällen med sin härliga välskrivna moderna pop. Med singlar som ”Bye Bye Blue”, ”Black Car” och nu senast ”Neråt/uppåt” och ”Du Med Dig” har Miriam blivit en av landets mest älskade och omtalade artister. I år spelar Miriam på de riktigt stora scenerna i Sverige såsom Gröna Lund, Storsjöyran och i Göteborg på Way Out West.

Victor Leksell

Slog igenom i höstas med singeln ”Tappat” som nu har sålt dubbel platina och har närmare 18 miljoner streams på Spotify. På bara några veckor gick låten in på radio och placerade sig stadigt på Topp 10 på Spotifys topplista. I slutet av januari släpptes singeln ”Allt för mig” som idag har över 7 miljoner streams på Spotify, låten gick rakt in på Topp 5 på Spotifys Topp 50. På releasedagen hade Victor också premiär för sin första turné.

Nu är Victor ute på en stor sommarturné som startades på ett fullsmockat Brännbollsyran. I början av sommaren släpptes nya singeln ”Klär av dig”, som har spelats live under hela vårturnén och är redan en välkänd låt bland fansen. Låten hörs på radio, på flertalet spellistor och har placerat sig på topp 10 på Spotifys Top 50-lista. Det finns ingen tvekan om att det senaste året har gjort Victor till en av våra mest spännande och älskade akter!

Lennixx

Vännerna Hanna Larsson och Andrea Kallström har sedan 2016 utgjort duon Lennixx. 21 september 2018 släppte de sin första mixtape ”hapap” med starka influenser från modern RnB och neo soul som demonstrerade tjejernas musikalitet och naturliga fallenhet för låtskriveri. Läs mer.

Casper the ghost

Hiphopens experimentella Einstein från Lightvalley. I år var han den mest önskade akten på festivalen HudikKalaset där han tillsammans med sitt kollektiv White Vegans klev upp på scenen och fullkomligt tokdominerade med en historisk spelning. Med låtar som “Bound”, “Waste My Time” och “I Don’t” har han sedan 2017 övertygat den svenska underground-scenen att det är dags att börja tro på spöken. Resultatet är just nu drygt 4 miljoner streams och 60 000 frälsta fans som lyssnar på Spotify varje månad. Tillsammans med producenten Hillbom görs just nu magi i studion med siktet inställt på World Domination. 2019 – get ready for the GHOSTWORLD revolution! Läs mer.

Reyn

Skriver texter som träffar rakt i hjärtat med personliga historier, upplevelser och drömmar. I år har det fullkomligt exploderat för honom med flera stora framträdanden, bland annat på Brännbollsyran i Umeå. Med hoppfulla melodier, en ikonisk look och en stark vision är han allt annat än low key. Läs mer.

TIDER

  • Dörrarna öppnas kl. 16.00.
  • Konserten börjar kl. 17.00.

BILJETTER

  • Numrerad sittplats 195 kr
  • Ståplats med fri placering 195 kr
Serviceavgift tillkommer.

BUSS

Ta bussen till och från arenan. Boka buss

Buss från

  • Gävle Resecentrum / Hamntorget kl. 15,30
  • Valbo hpl Centrum kl. 15,45

Ankomst Arenan kl. 16,00

(150 kr ToR)

  • Hofors busstation kl. 15,15

(150 kr ToR)

  • Storvik hpl Centralvägen kl. 15,30
  • Kungsgården hpl Ekens Backe kl. 15,40

Ankomst Arenan kl. 16,00

(130 kr ToR)

Retur 30 min efter avslutat konsert (ca kl. 23,00)

MAT

Under festivalen kommer det att finnas ett café där det serveras enklare rätter.

OBS. Eventet är kontantfritt. Betalning sker med kort.

FUNKTIONSHINDER ELLER RULLSTOLSBUREN

För personer med funktionshinder/rullstolsburen kommer det att finnas en plattform där även ledsagare kan medfölja.

PARKERING

Parkeringen framför arenan tar bara ett begränsat antal bilar och under eftermiddagen kommer parkeringsavgiften att vara 40 kronor. Vi vill därför rekommendera dig som kan att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan den 7 september.