Göransson Arena
7
2020
100
SEK

Dela

Gästriklands Idrottsgala – Inställt

VIKTIG INFORMATION
 
Utifrån rekommendation av Folkhälsomyndigheten tog regeringen den 11 mars beslutet att inte tillåta publika evenemang och sammankomster med fler än 500 personer för att förhindra spridningen av coronaviruset i Sverige. Våra besökares och medarbetares trygghet och hälsa är alltid vår högsta prioritet och därför har styrgruppen för Gästriklands Idrottsgala beslutat att ställa in årets gala som var planerad att äga rum den 7 maj. De priser som skulle delats ut för idrottsåret 2019 kommer istället att delas ut under 2021 års gala. Det innebär att galan 2021 kommer att bli en fantastisk dubbelgala. Hoppas vi ses då!
 
Återbetalning av biljetter
Inga fakturor för beställda biljetter har skickats ut. Du som köpt läktarbiljett kommer att återbetalas för dessa. Återbetalningen från Tickster sker automatiskt inom ca 10 dagar. Då de har hög belastning just nu kan återbetalning ta några extra dagar. Hör av dig till Tickster på support@tickster.com eller 0771-477070 om du inte fått tillbaka dina pengar inom ca 3 veckor.
 
Ett stort tack
Styrgruppen vill rikta ett stort tack till alla partners och alla som på något sätt deltagit i arbetet med årets gala. Nu hjälps vi åt att stoppa spridningen av coronaviruset och tar nya tag med galan nästa år.

Den 7 maj är det dags för den tredje upplagan av Gästriklands Idrottsgala – en kväll där vi hyllar våra egna utövare och eldsjälar inom idrotten. På scenen varvas prisutdelningar med en fantastisk show. På golvet sitter flera av distriktets idrottsprofiler från förr och nu tillsammans med representanter och medlemmar från det lokala näringslivet och föreningslivet.

Galan arrangeras av Göransson Arena och Mittmedia samt Sandvikens kommun, Ockelbo kommun och Hofors kommun. Viktiga samarbetspartners är också Gävleborgs Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Gävleborg.

Facebook Instagram

Kvällens program

 • 17.00 Dörrarna öppnar för middagsgäster
 • 17.00 Mingelshow med underhållning och utställare i förrummet
 • 18.00 Gästerna visas till sina bord
 • 20.00 Insläpp för läktarbiljetter
 • 20.30 Galashow med prisutdelningar inleds
 • 22.30 Galashow avslutas
 • 22.45 Efterfest på The Church (Öppet för alla. Åldersgräns 18 år)
 • 22.45 Arenan stänger. Tack för den här gången!

Artister

Tusse (idolvinnare 2019) och Andreas Weise. Dessutom lokala dansare och sångare.

Konferencierer

Årets konferencierer är fd skidåkarna Anna Haag och Emil Jönsson.

Biljetter

Nedan kan du se vilka olika typer av biljettkategorier som finns.

Föreningsbiljetter

Föreningsbiljetterna riktar sig till dig som är utövare på seniornivå, ledare eller dig som arbetar inom föreningslivet, kanske som styrelsemedlem, kanslipersonal, materialare, etc. Villkoret för att får köpa en föreningsbiljett är att du är en aktiv medlem i en förening. Biljetterna kostar 425 kr inkl. moms och då ingår förmingel, trerätters middag, gala och efterfest.

Läktarbiljetter

En läktarbiljett kostar 100 kronor och riktar sig till dig som inte köper förenings- eller företagsbiljett. Vi rekommenderar att föreningsmedlemmar som inte är utövare på seniornivå, ledare eller på annat sätt arbetar med idrott köper läktarbiljetter. Kanske är ni ett ungdomslag som vill kika på när era seniorer får pris eller stolta föräldrar, kompisar och syskon till någon nominerad. Då är dessa biljetter för er!

Partnerpaket

Galan blir en unik mötesplats där föreningslivet möter näringslivet! Ta chansen och mingla och nätverka med flera av Gästriklands föreningar. Som företag kan du välja mellan olika partnerpaket alternativt enskilda biljetter. Vill du ha mer information om de olika partnerpaketen eller vill ditt företag köpa enskilda företagsbiljetter, kontakta Anna-Karin Sågström på 026-24 13 06 eller anna-karin.sagstrom@goranssonarena.se

Åldersgräns

Föreningsbiljetterna riktar sig till utövare på seniornivå samt till ledare och övrig personal som arbetar med idrott. Då vi vet att man i en del idrotter tävlar på seniornivå vid en relativt ung ålder har vi inte satt någon bestämd åldersgräns på föreningsbiljetterna. Däremot rekommenderar vi att aktiva barn och ungdomar under 15 år köper läktarbiljetter. Vi ser också att de mellan 15-17 år som köper föreningsbiljett går med vuxet sällskap.

Läktarbiljetterna har ingen åldersgräns. Däremot finns en rekommenderad ålder på 13 år vid alla våra konserter på grund av ljudnivån.

Funktionshinder eller rullstolsburen

För dig som köper förenings- eller partnerbiljett krävs ingen särskild biljett.

Särskilda läktarplatser kommer att finnas för försäljning. Du har rätt att ta med en ledsagare gratis. Biljetter släpps inom kort.

Parkering

Parkeringen framför arenan tar bara ett begränsat antal bilar och under kvällen kommer parkeringsavgiften att vara 40 kronor. Vi vill därför rekommendera dig som kan att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan. Buss kommer att gå från Ockelbo, Hofors och Gävle. Läs mer under nedan rubrik.

Bussar

Evenemangsbussar kommer att gå från nedan platser och måste bokas i förväg.  Mer exakta avgångstider kommer närmare evenemanget.  Buss kostar endast 50 kr t o r oavsett avreseort.

 • Hofors – Storvik – Kungsgården
  • Busstation Hofors, kl. 16.15
  • Hpl Centralvägen, Storvik, kl. 16.30
  • Hpl Ekens Backe, Kungsgården, kl. 16.40
 • Ockelbo – Järbo – Jäderfors
  • Jvst Ockelbo, kl. 16.00
  • Kiosken Järbo, kl. 16.25
  • Jäderfors Pizzeria, kl. 16.40
 • Gävle – Valbo
  • Resecentrum Gävle, kl. 16.30
  • Hpl Centrum Valbo, kl. 16.45

Är ni en eller flera föreningar som vill gå ihop och boka en egen buss till och från arenan? Inga problem! För att fylla en buss krävs ca 40-50 personer. Kostnad ca 5 000 kr. Vid intresse, kontakta Anna-Karin Sågström på 026-24 13 06 eller anna-karin.sagstrom@goranssonarena.se.

Buss till efterfesten

Ta dig smidigt och enkelt till The Church när det är dags för efterfest! En särskild buss kommer att stå utanför arenan och ta dig till efterfesten. Pris, 40 kr. För att säkra din plats, boka plats på bussen redan nu.

Livesändning

Galan kommer att livesändas via Mittmedias egna digitala kanaler, arbetarbladet.se och gd.se.

Mer information

Du hittar mer information om evenemanget på Gästriklands Idrottsgalas hemsida.

Du kan även följa evenemanget på Facebook och Instagram.