Göransson Arena
2
2020
50
SEK

Dela

Föreläsning med Carolina Klüft

Som en uppvärmning inför Gästriklands Idrottsgala kör vi den 2 april en spännande föreläsning med Carolina Klüft. Fokus ligger på Barnens spelregler. Idrott ska vara roligt! Alla barn och ungdomar har rätt att må bra, känna sig välkomna och utvecklas i en trygg gemenskap. Barnens spelregler är en del av ett större samarbete mellan Bris och Riksidrottsförbundet (RF). RF stöttar,
företräder och leder idrottsrörelsen. Bris jobbar för att stärka barnets rättigheter. Tillsammans vill vi bidra till en tryggare och roligare vardag för alla barn.

Om föreläsningen

Med utgångspunkt i sina egna upplevelser från åren som ung idrottare lyfter Carolina Klüft frågor om hållbar idrott, trygga idrottsmiljöer och betydelsen av att få vara delaktig i beslut som rör den egna utvecklingen. Carolina Klüft, flerfaldig mångkampsmedaljör på internationell nivå, är idag verksamhetschef för Generation Pep där hon tillsammans med Kronprinsessparet tar nya grepp om rörelseglädje för barn och unga. Tillsammans med åhörarna väcker vi frågor kring vad barnkonventionen betyder för svensk idrott och hur Barnens spelregler kan ligga till grund för att skapa trygga idrottsmiljöer.

Föreläsningen arrangeras av Gävleborgs Idrottsförbund i samverkan med Göransson Arena.

TIDER

  • Matgäster hälsas välkommen kl. 17.00
  • Dörrarna öppnar 18.30
  • Föreläsningen börjar 19.00

BILJETTER

  • Föreläsning inkl. fika 50 kr
  • Matpaket (föreläsning inklusive mat i restaurangen) 150 kr

Biljetterna är inklusive serviceavgift.

MAT

Restaurangen kommer att servera en buffé innan föreläsningen för dig som köpt matpaket.

FUNKTIONSHINDER ELLER RULLSTOLSBUREN

Inga särskilda biljetter behövs.

FÖRETAG OCH GRUPPBOKNING

Om ni är ett företag eller en grupp på fler än 10 personer, kontakta Anna-Karin Sågström på telefon 026-24 13 06 eller via mail till anna-karin.sagstrom@goranssonarena.se så hjälper vi till med er bokning och fakturering.

PARKERING

Det finns en stor parkering framför arenan.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

För svar på de vanligaste frågorna kring ditt besök, se Vanliga frågor och svar