Göransson Arena
17
2019
425
SEK

Dela

Djungelboken – The musical

MENDÉZ, TILDE FRÖLING, GUNILLA BACKMAN, JAKOB STADELL MED STOR ENSEMBLE.

Dröse & Norberg, Sveriges största familjemusikalproducenter slår till igen! Först kom Trollkarlen från Oz sen Snövit – The Musical följt av Äventyret Aladdin. Nu har turen kommit till den fantastiska historien om Mowgli i Djungelboken – The Musical.

Följ med till den vilda och exotiska Indiska djungeln och möt där de klassiska figurerna Baloo, Bagheera, Kaa och den fruktade Shere Kahn. Med sedvanlig energi tar sig Dröse & Norberg an, denna legendariska saga och tolkar den på ett personligt sätt med hjälp av humor, fantastisk musik, dramatik och en sanslöst begåvad ensemble.

I Djungelboken – The Musical blir Mowgli ensam kvar i en liten by efter det att tigern Shere Kahn anfallit byn. Mowgli blir sedan ”adopterad” av en liten björnfamilj bestående av pappa Baloo och björnsystrarna Liv och Lycka. Där trivs han och får lära sig att leva tillsammans med alla djuren och naturen.

En dag blir Mowgli utsatt för fara och skyddar sig med hjälp av eld. Detta tycker pappa Baloo är väldans läskigt så han skyndar iväg för att fråga sin vän, den svarta leoparden, Bagheera om råd. Denne blir väldigt upprörd över att höra att ”människovalpen” använder eld lite hursomhelst. Bagheeras råd blir att uppsöka den listige och übersmarta pytonormen Kaa för att få svar på den stora frågan om vad man ska göra med den lille tvåbeningen Mowgli.

Svaret blir tyvärr att Mowgli måste tillbaka till dom andra pälslösa tvåbeningarna – människorna.

Vad som händer sen får man kanske svar på om man vågar besöka Djungelboken – The Musical. Ett helt galet djungeläventyr.

TIDER

  • Dörrarna öppnas 12.00
  • Konserten börjar 13.00 och pågår i ca 2 timmar (paus 20 minuter)

MAT

Det kommer att finnas en teaterbar med en cafédel där det serveras enklare rätter. Meny kommer.

OBS. Eventet är kontantfritt. Betalning sker med kort eller swisch.

BILJETTPRISER

Parkett

  • Vuxen 565 kr
  • Barn 460 kr (3-12 år)

Läktare

  • Vuxen 530 kr
  • Barn 425 kr (3-12 år)
Biljettpriserna är inklusive serviceavgift.

Biljetterna säljs via Ticketmaster. Du når dem på: 077 170 70 70.

FUNKTIONSHINDER ELLER RULLSTOLSBUREN

För bokning av rullstolsplats och medföljande ledsagare vänligen kontakta Ticketmaster på telefon 077-1707070.

PARKERING

Parkeringen framför arenan tar bara ett begränsat antal bilar och under eftermiddagen kommer parkeringsavgiften att vara 40 kronor. Vi vill därför rekommendera dig som kan att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan den 17 februari.