Göransson Arena
16
2019
450
SEK

Dela

Brolle i showen Elvis, Cash, The Killer & Me

Goda nyheter till dig som gillar ljudet av rockens rötter! Elvis, Cash, The Killer & Me – med Brolle i spetsen – åker på arenaturné nästa vinter och den 16 februari kommer showen till Göransson Arena. Med en stor ensemble och band kommer publiken att bjudas på en föreställning sprängfylld av rock, pop, gospel, sång, humor och historier om de tre ikonerna Elvis, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis (aka The Killer).

Under hösten och vintern har Elvis, Cash, The Killer & Me gått på Göta Lejon i Stockholm. Sällan har en show fått så stark respons av publiken! På ticketmaster.se får showen rekordhögt publikbetyg på 4,8 av 5. Förutom högt jubel och stående ovationer från fansen så har även kritiker satt höga betyg på Brolles hyllning av de tre ikonerna:

”Grymt underhållande show om tre musikikoner… På ett väldigt snyggt, fiffigt och roligt sätt kopplas musiklegendernas och Brolles uppväxt ihop… Ett svängigt band med en mäktig blåssektion” Jan-Olov Andersson, Aftonbladet 4/5

Brolle slog igenom över en natt när han deltog i ”Popstars” 2001 där han genom sina karismatiska framträdanden och extraordinära rock’n’roll-röst vann svenska folkets hjärtan. Hans första egenkomponerade singel ”Playing With Fire” blev en stor hit och resulterade i ett flertal Grammisnomineringar. Efter flera albumsläpp, inklusive hitsingeln ”Det är Hon” och ett flitigt turnerande, gick han upp på musikalscenen för att spelade huvudrollen i succén ”The Buddy Holly Musical” på Göta Lejon. Under hösten och vintern har vi sett honom i huvudrollen i ”Elvis, Cash, The Killer & Me” och i början av 2019 tar han den hyllade showen med sig ut på arenaturné!

Förbered er på en musikalisk resa genom 1950-, 60- och 70-talet. Spännande, roligt och framför allt massor av ös!

TIDER

 • Dörrarna öppnas 18.00 (17.30 för middagsgäster)
 • Konserten börjar 19.30 och pågår i ca 1,5 timme (ingen paus)

MAT

Gör det till en helkväll och ät en god tvårätters i vår restaurang innan showen. Bord bokar du hos vår hovmästare Sofia på telefon 026-24 11 31. Se menyn

Från 18.00 och fram till stängning kan du även köpa mingelmat och dricka i vår teaterbar.

OBS. Eventet är kontantfritt! Betalning sker med kort eller swisch.

BILJETTPRISER

 • Parkett främre 795 kr
 • Parkett mitten 695 kr
 • Parkett bakre 595 kr
 • Läktare nedre 550 kr
 • Läktare övre 450 kr

Biljettpriserna är exklusive serviceavgift.

Barn under 13 år endast i målsmans sällskap. Åldersgränsen 13 år är satt utifrån ljudnivån.

GARDEROB

Garderob kostar 30 kronor. Betalas med swisch.

FUNKTIONSHINDER ELLER RULLSTOLSBUREN

För bokning av rullstolsplats och medföljande ledsagare vänligen kontakta vår reception på 026-24 13 81. Medföljande ledsagare måste ha giltigt ledsagarintyg.

PARKERING

Parkeringen framför arenan tar bara ett begränsat antal bilar och under kvällen kommer parkeringsavgiften att vara 40 kronor. Vi vill därför rekommendera dig som kan att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan den 16 februari.

BOENDE

Hotell Princess i Sandviken erbjuder showpaket. I paketet ingår övernattning och en generös frukostbuffé. Pris från 1.295 kr/person. Läs mer och boka showpaket

BUSS

Det kommer att gå evenemangsbussar från nedan städer. Boka buss

 • Gävle resecentrum/busstation kl. 17.45
 • Valbo, hpl Centrum kl. 18.00
 • Borlänge resecentrum kl. 16.35
 • Falun, Scandic Lugnet kl. 17.00
 • Hofors busstation kl. 17.30
 • Storvik, hpl Centralvägen kl. 17.45
 • Kungsgården, hpl Coop kl. 17.55

Hemresa sker 30 min efter föreställningens slut.

Mer information

Det kan ev ske visitation vid inträde till arenan, så kom gärna i god tid.

Vanliga frågor och svar

För svar på de vanligaste frågorna kring ditt besök, se Vanliga frågor och svar