Göransson Arena
22 - 24
2019
45
SEK

Dela

Bomässan 2019

Är du redo för några nya uppdateringar i hemmet? Är det köket som behöver en makeover? Är det dags att byta ut det slitna golvet i vardagsrummet? Kanske börjar bli dags att investera i en ny energisnål och miljövänlig värmepump? Eller är du redo att äntligen ta steget och renovera badrummet?

 

Oavsett om du vill renovera om eller bygga nytt, rekommenderar vi att du tar en sväng till årets Bomässa. Vi har samlat både lokal och nationell kompetens inom många olika branscher. Kunnig personal som står i en rad, så får du tips, inspiration och bra erbjudanden. Perfekt så kan du komma igång med eller komplettera dina projekt. Bäst av allt – Bomässan kan ge svar på frågor, ansikte mot ansikte. Det kan också vara så att du hittar lösningar som du har aldrig tänkt på eller hört talas om? Sist men inte minst, får du allt under ett tak! Avsätt några timmar, vandra runt bland montrarna, se vad som finns på marknaden av nyheter och lösningar för ditt hem – det kan vara inspirationen du behöver för att komma igång!

Björn Christiernsson, känd från bl.a. Äntligen Hemma i TV4 gästar samtliga våra mässor under året. På mässan kommer Björn hålla föredrag men också visa praktiskt hur man gjuter i betong.

Mer information om Björns medverkan på Bomässan presenteras här inom kort.

Tider

22-24 mars 2019.

  • Fredag 12.00 – 18.00
  • Lördag 10.00 – 17.00
  • Söndag 10.00 – 17.00

Inträde

Upp till 30% rabatt vid förköp!

  • Pensionär/Studerande, förköp från 45 kr
  • Vuxen, förköp från 60 kr
  • Barn under 13 år – fri entré

OBS! Kontantfri kassa, förköp din biljett eller betala med kort alternativt Swish i kassan.

Mer information

Läs mer på Bomässans hemsida

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

För svar på de vanligaste frågorna kring ditt besök, se Vanliga frågor och svar