Göransson Arena
9 - 11
2020
60
SEK

Dela

Bomässan + Dryck & Deli

VIKTIG INFORMATION

Evenemanget är flyttat till den 9-11 oktober 2020. (se pressmeddelande). För frågor om exempelvis biljetter är du välkommen att kontakta arrangören.

Nu är det dags för Bomässan, årets största bygg- och boendehelg som i år är kryddad med vår nya satsning Dryck & Deli. Välkommen till en helg fylld med inspiration, erbjudanden, experthjälp och fantastiska smaker!

I år fokuserar vi lite extra på ett hållbart boende på Bomässan. Vi har bjudit in inredaren och återbruksproffset Maria Celin till mässan. Maria kommer inspirera dig till att våga blanda nytt med gammalt när du inreder. En annan profil som gästar oss är Snickar-Björn som ger dig bästa tipsen kring byggnation i trä och betong. Dessutom visar han hur du enkelt kan bygga ett bord och andra smarta hållbara produkter i dessa material.

Dryck & Deli, Sandvikens nya mässa för livsnjutare arrangeras parallellt med Bomässan. På mässan kan du smaka och köpa massor av läckra delikatesser som choklad, lakrits, oliver, ostar och mycket annat. I vårt dryckesområde som är öppet fredag och lördag, kan du dessutom prova olika drycker genom att köpa smakkuponger. Vill du fördjupa dina kunskaper ytterligare om t.ex. vin, kan du sitta ner i vårt provningsrum och under sakkunnig ledning av våra duktiga provningsexperter, smaka på nya spännande viner.

Tider

  • Fredag 12.00 – 18.00 (Dryck & Deli öppet till 19.00)
  • Lördag 10.00 – 17.00
  • Söndag 10.00 – 17.00

Biljetter

Få upp till 25% rabatt vid förköp!

  • Pensionär, förköp från 60 kr (80 kr i kassan)
  • Vuxen, förköp från 85 kr (110 kr i kassan)
  • Barn under 13 år – fri entré

OBS! Kontantfri kassa, förköp din biljett eller betala med kort alternativt Swish i kassan.

Mer information

Bomässans hemsida