Göransson Arena
4
2019
Gratis
SEK

Dela

Arbets- och utbildningsmässa

Funderar du över dina karriärmöjligheter? Är du nyfiken på eftergymnasiala studier eller möjligheterna till att komplettera betyg?

Oavsett vad, är mässan för dig som är på jakt efter en förändring. Den 4 april 2019 förvandlas Göransson Arena till en häftig och lite annorlunda mässhall där du kan besöka företagsmontrar, lyssna på intressanta föreläsningar, besöka olika aktivitetsområden eller bara hänga i caféets loungedel. Framtid och motivation är det som kommer att genomsyra dagen. Redan nu är Alexander Pärleros, grundare av Framgångspodden, och Hanaw Rashid, digital strateg och kursansvarig på Berghs School of Communication, spikade föreläsare. Men fler kommer!

Tider

Tider kommer närmare mässan.

Föreläsare

  • Alexander Pärleros är en entreprenör, influenser, föreläsare och grundare av Framgångspodden som är Nordens största intervjupodd med över 2 miljoner lyssningar per månad. Alexanders föreläsning handlar om entreprenörskap, vägen till framgång och om att följa sina drömmar.
  • Hanaw Rashid arbetar med content marketing på The Amazing Society och har arbetat med digital kommunikation i över tio år. Hanaw figurerar flitigt i media, bland annat som digital strateg i morgonsoffan på Nyhetsmorgon. Hon är också  kursansvarig på Berghs School of Communication. I sin föreläsning tar hon upp ämnen som sociala medier, motivation och framtidstro, men också vikten av eget engagemang för att få ett jobb.

Biljetter

Mässan är kostnadsfri för dig som besökare.

Mat

I Restaurangen serveras Nötstek med gräddsås, gele och kokt potatis Pocherad torsk med sandefjordsmör.

Vegetariskt samt veganskt alternativ finns också att tillgå.

I caféet kommer vi sälja bland annat Ceasarsallad, baguetter med rostbiff, cornoichons och rostad lök.

Tid: 11.00 – 14.00

Pris: 100 kr

Boka monter

Vill du som företag eller utbildningsordnare boka monter på mässan? Bokning av monter görs i ett formulär på mässans hemsida.

Mer information

Mer information om mässan