romcomics.org

NIGHT OF QUEEN – FREDDIE 70 YEARS

Under 2016 uppmärksammade Queenfans “All over the world” att det var 25 år sedan Freddie Mercury dog, men framförallt att det var 70 år sedan han föddes. Johan Boding uppbackad av Night of Queen Band & Choir laddade genom att sätta upp den nya konserten ”Freddie 70 Years”, en hyllning till Queen i allmänhet och Freddie i synnerhet, som kan sammanfattas med två ord – total succé!

Under senhösten, vintern och våren ger sig ensemblen ut på en arenaturné och den 29 april kommer de till Göransson Arena. Under 2,5 timme kommer Freddie & Queen att hyllas genom “sound-a-like” och allt framförs självklart live!

Kommentarer från publiken
”Fantastiska musiker och bra spann över Freddies karriär! Och Johan Boding är en fantastisk tolkare av Queen.”

”Freddie ler i sin himmel”

”Det var absolut den bästa konserten vi varit på under det senaste året!”

TIDER

  • Dörrarna öppnas 18.00.
  • Konserten börjar 20.00 och pågår i ca 2,5 timme inkl. paus.

MAT

För dig som vill äta innan konserten är det möjligt att boka vår grillbuffé som serveras på arenan från klockan 18.00. Bord bokas i samband med biljettköpet eller genom att ringa 026-24 13 81.

Från 18.00 och fram till stängning kan du även köpa snacks och något att dricka i vår teaterbar.

BILJETTPRISER

  • Parkett A och B (främre sektioner på golvet framför scenen) 595 kr
  • Parkett C och D (bakre sektioner på golvet framför scenen) 495 kr
  • Läktare 495 kr

Serviceavgift tillkommer på samtliga priser.

Barn under 13 år endast i målsmans sällskap. Åldersgränsen 13 år är satt utifrån ljudnivån.

Biljetter säljs även i Göransson Arenas reception. Enbart kortbetalning.

FUNKTIONSHINDER ELLER RULLSTOLSBUREN

Är du funktionshindrad eller rullstolsburen och har speciella behov, kontakta Göransson Arena på telefon 026-24  13 81 vardagar mellan kl. 08.00-16.00 eller via mail till info@goranssonarena.se (ingen bokning via telefon). Du har rätt att ta med en ledsagare gratis.

FÖRETAG OCH GRUPPBOKNING

Om ni är ett företag eller en grupp större än 10 personer, kontakta Göransson Arena på telefon 026-24 13 06 eller via mail till info@goranssonarena.se så hjälper vi till med er bokning och fakturering.

PARKERING

Parkeringen framför arenan tar bara ett begränsat antal bilar och under kvällen kommer parkeringsavgiften att vara 40 kronor. Vi vill därför rekommendera dig som kan att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan den 29 april.

BOENDE

Elite Grand Hotel i Gävle erbjuder showpaket för 2 180 kr/natt. Priset är för två personer och inkluderar del i dubbelrum samt frukostbuffé och konsertbiljett. Boka showpaket

Stadshotellet Princess i Sandviken erbjuder showpaket för 1 100 kr/person för del i dubbelrum och konsertbiljett. Boka showpaket

BUSS

Det kommer att gå bussturer från nedan städer. Anmälan och betalning för bussen sker direkt till bussbolaget. Till bussbokning

  • Gävle/Valbo
  • Borlänge/Falun/Hofors

BILDER FRÅN TIDIGARE KONSERTER

http://myheavenisallaroundme.se/2016/april/the-show-must-go-on.html